Ştiri   R.F.Germania - Informatii privind licitatiile publice

R.F.Germania - Informatii privind licitatiile publice

ANUNŢ LICITAŢII

 

Firmele româneşti interesate de oportunităţi de afaceri pe piaţa germană pot obţine informaţii privind licitaţiile publice de mărfuri şi servicii prin accesarea portalului specializat al Guvernului federal: www.bund.de/Ausschreibungen şi pe cel al  landurilor:

 

www.evergabe.nrw.de    pentru landul Renania de Nord - Westfalia

www.vergabe.hessen.de  pentru landul Hessa

www.vergabe.rlp.de  pentru landul Renania Palatinat

http://www.saarland.de/ausschreibungen.htm    pentru landul Saar

 

www.gtai.etisportal.com - ETIS este sursa cea mai cuprinzătoare de informaţii standardizate cu privire la procedurile de achiziţii publice regionale, naţionale şi internaţionale ale instituţiilor publice, cu aproximativ 1 milion de informări/an privind contractele de achiziţii publice.

  

Abonamentul pentru platforma ETIS este un instrument valoros şi util, adaptat nevoilor companiilor mari şi mici din toate sectoarele de activitate, care sunt în mod activ în căutarea de noi oportunităţi de afaceri în ţara de origine, în ţara vecină sau în Uniunea Europeană.

  

Criteriile de căutare pot fi pe sectoare de activitate şi/sau pe ţări. De asemenea, este posibilă o căutare după un text ales. Deoarece publicaţiile sunt scrise în limba locală, este prezentat şi un text scurt în limba germană. Clienţii cu abonament primesc zilnic, pe e-mail, informaţiile actuale privind licitaţiile, în baza criteriilor alese.

Data publicării: 25/06/2015
BPCE Bonn

Taguri: R.F.Germania - anunt privind informatii privind licitatiile publice.Bookmark and Share