Ştiri   Participarea romaneasca la Mobile World Congress 2016, Barcelona

Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri, in colaborare cu patronatul de profil ARIES si cu sprijinul Biroului de Promovare Comercial - Economica din cadrul Consulatului General al României la Barcelona, au organizat participarea delegatiei romanesti la Mobile World Congress 2016 (MWC 2016), manifestare prestigioasa din domeniul comunicatiilor mobile si a tehnologiei informatiei. Evenimentul s-a derulat in perioada 22 – 25 februarie 2016 la Barcelona, Spania.

Pe o suprafaţă de 105 mp, în pavilionul naţional al României, au expus produse şi servicii de înalta tehnologie, 14 companii românesti din domeniile comunicaţii şi software: ALTOM  CONSULTING, CABRIO INVESTMENT, COMPUTARIS ROMANIA, ETA AUTOMATIZĂRI INDUSTRIALE, EVOZON SYSTEMS, INFOBEST ROMANIA, IT SIX GLOBAL SERVICES, M&M MEDIANET COM, OCRMO TECHNOLOGY INC., ROPARDO, SIMARTIS, SOFTECH, VISUAL FAN, ZYNK SOFTWARE.

Prin participarea la MWC 2016, România şi-a prezentat tehnologiile şi soluţiile inovative din domeniul comunicaţiilor mobile.

În contextul participarii româneşti la MWC, în data de 23 februarie a.c. a fost organizată la Barcelona seara românească - Romanian IT&Mobile Evening, eveniment de promovare a capacitaţilor industriei IT din România şi a brandului sectorial Romania IT, organizat cu scopul de a oferi mai multa vizibilitate prezenţei românesti la MWC. Seara româneasca s-a bucurat de apreciere in randul participantilor, reprezentanţi ai corpului consular acreditat la Barcelona, ai autoritaţilor locale şi ai mediului asociativ, de afaceri şi de presă cu relevanţă pentru sectorul IT&C.

Informatii suplimentare pot fi gasite pe site-ul Ministerului Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri (http://www.minind.ro/presa_2016/februarie/26_feb_targ_barcelona.pdf) si al Consulatului General al României la Barcelona (http://barcelona.mae.ro/local-news/1263; http://barcelona.mae.ro/local-news/1261).

Data publicării: 04/03/2016
BPCE Barcelona

Taguri: Manifestari expozitionale internationale, participare romaneasca, Spania, Barcelona, Mobile World Congress.Bookmark and Share