Ştiri   Participarea Romaniei la IBTM World 2015, Barcelona - Spania

Participarea României cu stand naţional la IBTM WORLD - Barcelona, unul dintre cele mai prestigioase târguri de turism de afaceri

            In perioada 17-19 noiembrie 2015 a avut loc, la Barcelona, Târgul Internațional de Turism de afaceri IBTM World  (Incentive Business Travel&Meetings Exhibition), expoziție lider la nivel mondial pentru industria de întâlniri, stimulente, conferinte si evenimente, in ultimii 27 ani.

            Ediția din acest an a reunit peste 4.000 de expozanți si peste 15.500 profesioniști ai aceste industrii, inclusiv din România.

            Pavilionul national al României, organizat cu sprijinul Autorității Naționale pentru Turism (ANT), a găzduit 24 de participanți - actori din industria turismului, reprezentând lanțuri hoteliere, prestatori de servicii, agentii si tour-operatori, companii aeriene, etc.

Expozanții români au prezentat oferta turistică a României prin produse si pachete atractive orientate catre turismul de afaceri, precum și strategia pentru piața locală. Acestia au manifestat interesul pentru atragerea unui numar mai mare de turisti spanioli in tara noastra, subliniind potențialul turistic considerabil al României, insa insuficient valorificat; unii dintre expozanti, care au participat anterior la IBTM, au evidentiat rezultatele pozitive obtinute in urma prezentei la aceasta manifestare.

Prezenta la acest important eveniment a oferit participantilor români posibilitatea de a-si crea atât contacte noi, cât si de a reintalni o serie de clienti existenti si de a continua unele discuții incepute prealabil, cu potentiali clienti noi.

De remarcat vizibilitatea de care s-a bucurat România la manifestare, strategia de marketing si publicitate incluzand expunerea pe un perete publicitar intr-unul din locurile centrale ale complexului expozitional, si aparitia in format tiparit pe coperta brosurii IBTM World Pocket Guide.

Urmatoarea editie a IBTM World va avea loc la Barcelona in perioada 29 noiembrie - 1 decembrie 2016. Organizatorii au prezentat decizia de continuare a desfasurarii IBTM World la Barcelona pana in anul 2020. 

Data publicării: 26/11/2015
BPCE Barcelona

Taguri: Targuri, manifestari promotionale internationale, Spania, Barcelona.Bookmark and Share