Ştiri   Participare româneasca la Barcelona Bridal Fashion Week 2017

In perioada 28-30 aprilie 2017, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat (MMACA), în colaborare cu Asociația Bucharest Fashion District (BFD), a organizat participarea româneasca la cea de-a 27-a ediție a Târgului Internațional pentru rochii de mirese si accesorii, desfasurat la Barcelona in cadrul celei mai prestigioase manifestari din domeniu din Europa, Barcelona Bridal Fashion Week (http://www.barcelonabridalweek.com/).

Barcelona a redevenit capitala mondiala a modei, in sectorul wedding, in mod traditional, prin organizarea manifestarii tematice Barcelona Bridal Fashion Week 2017. In cadrul acesteia, in perioada 28-30 aprilie, a avut loc Targul international specializat Barcelona Bridal Week, una din cele mai prestigioase manifestari in domeniu din Europa.

Pentru al cincilea an consecutiv, România s-a alaturat elitei in domeniu, prin prezenta a 14 firme românești de profil: Cart New Diva SRL-D, Old Town Boutique SRL, Amica Mia SRL, Musat Studio SRL, Image Plus Grup SRL, Andreea Prod  SRL, French Style  SRL, Christina Andrei Design SRL, Silver Wood SRL, Rhea Costa Design SRL, Carla Brillanti SRL, Cristallini Boutique SRL, Marie Ollie SRL, Taf & Laina Partners SRL.

Inca de la deschiderea acestei editii, standurile in care au expus firmele românesti au fost asaltate de partenerii traditionali, dar si de potentiali noi parteneri, atrasi de inaltul nivel creativ si competitiv al produselor expuse (fie ca este vorba de rochii de mireasa si accesorii, rochii de seara sau de cocktail). O prezenta speciala a fost colectia dragalasa pentru micile domnisoare de onoare (creatii pentru copii), iar ineditul participarii românesti a fost asigurat de prima prezenta la un targ international a 3 dintre expozanti.

Atuurile majore ale colectiilor prezentate sunt imaginea si calitatea manufacturii, la cele mai inalte standarde, faptul ca acestea au fost relizate in intregime manual conferind si un grad ridicat de originalitate, astfel incat produsele "Handmade in Romania" constituie un punct deosebit de atractie pentru numarul mare al specialistilor prezenti la  eveniment.

Participarea românească la aceasta manifestare a avut loc în cadrul Programului de Promovare a Exporturilor 2017, cu finanțare parțială de la bugetul de stat, program al cărui obiectiv principal îl reprezintă implementarea strategiei naționale de export și sprijinirea internaționalizării companiilor românești.

Data publicării: 03/05/2017
BPCE Barcelona

Taguri: Targuri, international, moda, fashion, design, Spania, Barcelona.Bookmark and Share