Ştiri   BPCE Ankara - platforma digitala de facilitare a conectivitatii cu mediul de afaceri din Konya

BPCE Ankara - platforma digitala de facilitare a conectivitatii cu mediul de afaceri din Konya

Camera de Comerț Konya a realizat o pagină de internet menită să faciliteze conectivitatea la nivelul oamenilor de afaceri din întreaga lume, www.listofcompany.com Platforma digitală este o bază de date interactivă, incluzând firme active in 44 de sectoare, ilustrata cu produse și date de contact, cu descrierea activităților firmelor membre ale Camerei de Comerț din Konya. Platforma poate fi folosită și pentru identificarea unor potențiali parteneri localizați în Konya, ale căror activități pot însemnă import de componente, materiale și sub-ansamble, prin accesarea fiecărei firme în parte și în descrierea căreia se regăsesc și tarile de unde importă în prezent și care anume produse.

Platforma digitală oferă selecția în mai multe limbi, are facilitate de căutare inclusiv după codul tarifar vamal, prezintă calendarul evenimentelor economice si de afaceri din Konya, prezintă manifestări expoziționale, oferă date despre zona Konya din perspectiva economică și are o interfață de sprijin și contact. Platforma oferă posibilitatea înregistrării gratuite a firmelor, dar oferă și posibilitatea transmiterii de mesaje la maxim zece firme selectate și încărcarea broșurilor de la firmele incluse în baza de date, inclusiv a unor broșuri sectoriale (vehicule speciale, textile – încălțăminte, alimente, utilaje, mobilier, componente auto, produse din plastic, agricultura). Din cunoașterea noastră, inițiativa Camerei de Comerț Konya este singulară în Turcia și oferă posibilitatea căutării eficiente (timpi scurți de căutare) a potențialilor parteneri de afaceri, comparativ cu o căutare simplă.

Companiile din România interesate să deruleze afaceri cu firmele din Konya sunt invitate sa viziteze pagina Camerei de Comerț Konya și să analizeze oportunitățile de export pe care acestea le oferă.

Data publicării: 13/12/2018
BPCE Ankara

Taguri: Turcia, Ankara, Konya, oportunitati afaceri.Bookmark and Share