Ştiri   Menope 2012

Comunicat de presă privind participarea României la expoziţia de produse naturiste şi cosmetice Menope 2012, Dubai

In conformitate cu Programul de sustinere a exportului de la bugetul de stat pe anul 2012, s-a organizat de catre Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri (MECMA) si Centrul Roman pentru Promovarea Comertului si Investitiilor Straine (CRPCIS), in colaborare cu patronatul de ramura pentru industria cosmetica – OPIC, precum si cu sprijinul Biroului de Promovare Comercial-Economica Dubai (BPCE Dubai) participarea la expozitia de produse naturiste si cosmetice MENOPE 2012, Dubai, E.A.U., 27-29.11.2012

Romania  participa la aceasta editie cu sapte firme sub pavilion national, dupa cum urmeaza: Dacia Plant Brasov, Charme Cosmetics Sebes, Zenith Pharmaceuticals Bucuresti, CycleViatal Cosmetics Ploiesti, Ammody Cosmetics Timisoara, Star International Med Bucuresti, Al Musawy Med Bucuresti. Organizarea participarii s-a facut in conditii bune, in urma atribuirii prin licitatie a contractului de prestari de servicii, de catre firma GEREX Import-Export International.

Targul din acest an se remarca prin participarea constanta a firmelor si tarilor care au participat la editia trecuta, precum si prin participari noi. Romania, Marea Britanie, Germania, Malaesya, Philipine, Italia, SUA, etc. participa cu pavilioane nationale. In discutiile purtate cu firme expozante din diferite tari s-a constatat preocuparea pentru dezvoltarea afacerilor pe piata E.A.U. prin deschiderea de firme proprii in Dubai. De altfel si unul dintre expozantii romani, Star International Med Bucuresti, a inceput, in perioada targului, cu sprijinul BPCE Dubai, diligentele pentru inregistrarea propriei firme in Dubai.

Din prima zi se constata un interes mare al agentilor si distribuitorilor locali pentru produsele expuse de expozantii romani. Printre exponate se remarca produse deja consacrate pe piata romaneasca , precum si produse noi, de mare perspectiva, inclusiv avand in componenta venin de vipera.

In prima zi pavilionul national a fost vizitat de consulul general al Romaniei in Dubai, domnul Mihai Sion.

In urmatoarele doua zile se asteapta un aflux de vizitatori din celelelalte emirate din E.A.U., ceea ce va aduce noi contacte comerciale expozantilor romani.

Coordonatori,

MECMA, Marius Dragos, consilier

CRPCIS, Elena Prodan, consilier

BPCE Dubai, Ovidiu Costea, consilier economic

Data publicării: 29/11/2012
DCE

Taguri: EAU, ştiri, evenimente promoţionale internaţionale.Bookmark and Share