Oportunităţi de afaceri   Oportunitate de afaceri - Furnizare forta de munca in Bahrain

  • Tara   -   Bahrain
  • Sector   -   Acţiuni de cooperare si oportunităţi de investiţii
  • Data publicării   -   07.08.2018

Compania „Alkooheji Manpower” din Bahrain, unul dintre principalii furnizori de personal calificat, semi-calificat si necalificat pentru numeroase companii din regat, este interesata sa colaboreze cu firme, agentii de recrutare forta de munca din Romania care sunt interesate sa furnizeze personal (calificat, semi-calificat si necalificat) in Bahrain.

Referitor: Oportunitate de afaceri – furnizare forta de munca pe piata din Regatul Bahrain.

 

 

Compania „Alkooheji Manpower” din Bahrain, unul dintre principalii furnizori de personal calificat, semi-calificat si necalificat pentru numeroase companii din regat, este interesata sa colaboreze cu firme, agentii de recrutare forta de munca din Romania, care sunt interesate sa furnizeze personal (calificat, semi-calificat si necalificat) in Bahrain.

Firmele interesate pot contacta direct reprezentantul companiei „Alkooheji Manpower LLC”, M.A. Alkooheji – managing director, tel: 00973 39454041, tel fix: 00973 17270033, e-mail: mamk@batelco.com.bh, meate@batelco.com.bh, PO BOX 29029, Manama. Kingdom of Bahrain, sau pe secretarul econimic al BPCE Dubai, Titus Tintean la numarul de tel: 00971 50 4550737, si pe adresa de e-mail: romcons@emirates.net.ae .


BPCE Dubai

Taguri: Furnizare personal in Bahrain.

Bookmark and Share