Evenimente viitoare   Targurile si expozitiile cele mai importante care se vor desfasura in RSA in anul 2011

Informaţii despre eveniment

  • Sector   -   Acţiuni de cooperare si oportunităţi de investiţii
  • Locaţia   -   Africa de Sud
  • Nesubvenţionat
  • Durata evenimentului24/05/2010 - 24/05/2010


Targurile si expozitiile cele mai importante care
se vor desfasura in RSA in anul 2011


1. Design for Living – Cape Town, Western Cape.
Design for Living – este cea mai veche si populara expozitie internationala din zona Western Cape, din domeniul bunurilor de larg consum. Expozantii au  posibilitatea de a expune si vinde produsele pe durata targului. Suprafata totala (numai interioara) este de 4400mp. Romania a avut mai multe participari cu pavilion national la acest targ, ultima editie la care a participat a fost in anul 1999.
PERIOADA: aprilie-mai 2011

2. The Rand Show - Targul de bunuri de consum, Johannesburg, Gauteng.
 Cea mai importanta manifestare expozitionala de acest gen, de pe continental African, cu o vechime de 115 ani. Targ anual specializat in articole si produse de larg consum, cu vanzare de produse.  Organizatorii afirma ca Rand Show este al doilea targ de acest gen din lume, in afara Statelor Unite, ca numar de vizitatori si expozanti. Targul dureaza aproape 10 zile si in editiile precedente a avut peste 300.000 vizitatori si 500 expozanti.
PERIOADA: aprilie 2011

3. Targul International de Comert din Africa de Sud (SAITEX – South African International Trade Exhibition), Johannesburg, Gauteng.
SAITEX ramane cea mai importanta si experimentata expozitie de comert din zona Africii de Sud cu o gama diversa si multisectoriala, fiind gazda a zeci de expozantii din domeniul comertului cu produse, servicii si investitii din toata lumea. Incepand cu prima editie din 1993 expozitia a promovat cu succes dezvoltarea comertului intre RSA si tari din Europa, Africa, Asia si America. Peste 40 de tari au participat la ultimele editii ale expozitiei, din care mai mult de jumatate nu mai avusesera contacte in RSA. Suprafata de expunere (numai interioara) 4218mp.
Romania a avut mai multe participari cu pavilion national la acest targ, ultima editie la care a participat a fost cea din anul 2000.
PERIOADA: iulie 2011

4. Targul Electra-Mining Africa 2010 – Johannesburg, Gauteng
 Electra Mining Africa  este cea mai mare expozitie in domeniul industriei miniere si a industriei energetice din Africa si este clasata pe locul doi in lume in industria miniera. Targul este recunoscut ca o poarta de intrare in Africa pentru investitori locali si intenrationali in cautare de noi oportunitati in industria miniera, centrale electrice si industria energetica. Targul prezinta ultimele noutati in tehnologiile miniere, trenduri, produse si servicii in industriai electrica si energetica. .
Incepand cu editia din 2008 in paralel cu Electra Mining Exhibition se desfasoara si targul specializat in industria masinilor unelte si al sculelor numit ”Machine Tools Africa” ceea ce face si mai atractiva participarea companiilor internationale.
PERIOADA: octombrie2011


BPCE Cape Town, 24.05.2010

BPCE Cape Town

Taguri: targuri si expozitii in Africa de Sud in 2011.


Bookmark and Share

30/01/2009 Africa de Sud

Acordul de cooperare, dezvoltare si comert (Trade, Development and Cooperation Agreement – TDCA) a fost semnat intre Africa de Sud si Uniunea Europeana la 11.10.1999. A intrat in vigoare incepand cu 1.01.2000, cu aplicare partiala pentru unele capitole, dar incepand cu 01.05.2004 are functionalitate completa.

Mai multe detalii »