Evenimente viitoare   Targul international pentru imbracaminte si echipamente pentru protectia muncii – “A+A-2009”

Informaţii despre eveniment

  • Sector   -   Produse pentru protecţia muncii, paza şi securitate
  • Locaţia   -   Germania
  • Subvenţionat
  • Durata evenimentului03/11/2009 - 06/11/2009

Sub motto-ul, “Cu protectia muncii incep toate”, in perioda 03-06 noiembrie 2009, se va desfasura la Düsseldorf, in Germania, ce-a de-a 28-a editie a targului international pentru imbracaminte si echipamente pentru protectia muncii “A+A-2009”, cea mai importanta manifestare expozitionala din lume in acest domeniu.


Targul international pentru imbracaminte si echipamente pentru protectia muncii –“A+A-2009”

 

 

Sub motto-ul, “Cu protectia muncii incep toate”, in perioda 03-06 noiembrie 2009, se va desfasura la Düsseldorf, in Germania, ce-a de-a 28-a editie a targului international  pentru imbracaminte si echipamente pentru protectia muncii “A+A-2009”, cea mai importanta manifestare expozitionala din lume in acest domeniu.

In marja desfasurarii targului va avea loc si “Congresul A+A”, manifestare traditionala, aflata la ce-a de-a 31 editie.

Peste 1400 de firme din 50 de tari isi vor prezenta ofertele in sectoare specializate (imbracaminte si incaltaminte pentru protectia muncii, echipamente si articole aferente protectiei impotriva incendiilor, echipamente pentru protectia instalatiilor electrice, aparate si produse aferenta medicinii pentru protectia muncii etc.)

Se apreciaza ca targul va fi vizitat de peste 55.000 de specialisti, care lucreaza in productia si comercializarea produselor mentionate, din care peste 11.000 din strainatate, din peste 60 de tari.

Romania participa cu un Pavilion national,  in Hala 7, unde pe o suprafata de 126 mp, isi vor prezenta oferta de export, 9 companii: Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Textile si Pielarie, Bucuresti; Romind, Jud. Ilfov; Gefil, Filipestii de Padure; Vetro Design, Bucuresti; PROSLAV, Buzau; Bowlyg Function, Jud. Satu Mare; Medinpact, Medias; C&A, Bucuresti si Corall 33 All Prod , Ploiesti.

Organizatorii Pavilionului national, cu finantare de la bugetul de stat, sunt Ministerul  Intreprinderilor Mici si Mijlocii, Comertului si Mediului de afaceri si Centrul Roman pentru Promovarea Comertului.

 

Lista firmelor germane invitate la targ

 

 

BPCE Bonn

Constantin Andrei

Consilier Economic

BPCE Bonn

Taguri: Germania, Romania, imbracaminte, protectia muncii.


Bookmark and Share

24/06/2011 Germania

De la realizarea Unităţii Germane, la 3 octombrie 1990 (Ziua Nationala), Germania se compune din 16 landuri federale. Capitala este oraşul-land Berlin. Germania este membra a Uniunii Europene si a celor mai importante instituţii şi organizaţii internaţionale: ONU, OMC, NATO, BIRD, FMI, BERD, OCDE, OSCE şi altele.

Mai multe detalii »