Evenimente viitoare   Târgul internațional SPCI 2011, Stockholm, Suedia

Informaţii despre eveniment

  • Sector   -   Acţiuni de cooperare si oportunităţi de investiţii
  • Locaţia   -   Suedia
  • Nesubvenţionat
  • Durata evenimentului17/05/2011 - 19/05/2011


 

În perioada 17-19 mai 2011 se va desfășura la Stockholm Târgul SPCI 2011, specializat pentru industria forestieră şi a producerii celulozei, hârtiei şi produselor conexe.

SPCI a avut loc o dată la 3 ani, începând din 1969, fiind astăzi cel mai important eveniment de profil pentru pulp & paper.

Organizatorii sunt: Swedish Association for Pulp and Paper Engineers, Adforum şi Târgul Internaţional Stockholm.

Ultima ediţie a manifestării s-a bucurat de participarea a 730 de expozanţi şi peste 13500 de vizitatori, din 61 de ţări.

Informaţii privind modalitatea de înregistrare ca participant, Ghidul vizitatorului şi programul de activităţi organizate în marja târgului, pot fi accesate la www.spcievent.com.

 

BPCE Stockholm

Taguri: Targuri, Suedia.


Bookmark and Share

09/02/2009 Suedia

Suedia este situată în Europa de Nord, la vest de Marea Baltică și Golful Botnia, și formează partea estică a peninsulei Scandinave, la țărmurile Mării Baltice (Golful Botnic). Cuprinde și numeroase insule din Marea Baltică (Gotland, Öland ș.a.). Are frontieră comună cu Norvegia, la nord-vest (1619 km de lungime) - cea mai lungă graniță neîntreruptă în Europa, cu Finlanda (586 km) la nord-est; este mărginită de Marea Nordului împreună cu strâmtorile daneze la sud-vest și Marea Baltică la est. Are frontiere maritime cu Danemarca, Germania, Polonia, Rusia, Lituania, Letonia și Estonia, și este, de asemenea, legată de Danemarca (la sud-vest) prin podul Öresund. Suedia se află între latitudinile 55° și 70° N, și între longitudinile 11° și 25° E. Aproximativ 15% din suprafața Suediei se află la nord de Cercul Arctic. Apartenența la diverse organisme internaționale: din 1995 Suedia este membră a Uniunii Europene.

Mai multe detalii »