Evenimente viitoare   Targul International de bunuri de larg consum – Nicosia

Informaţii despre eveniment

  •   -  
  • Locaţia   -   Cipru
  • Nesubvenţionat
  • Durata evenimentului22/05/2009 - 31/05/2009

Caracteru targului: bunuri de larg consum


Targul International de bunuri de larg consum – Nicosia

 

In perioada 22 - 31 mai 2009 va avea loc la Nicosia cea de-a 34-a editie a Targului International de bunuri de larg consum. Aceasta manifestare reprezinta cel mai mare eveniment expozitional ce are loc in Cipru si se desfasoara cu sprijinul a numeroase organizatii guvernamentale si organisme comerciale non profit.

Numarul participantilor locali cat si a firmelor straine creste de la an la an, dovedind astfel interesul de care se bucura aceasta manifestare expozitionala.

Datorita pozitiei sale geografice, R.Cipru se poate numi o treapta de trecere intre trei continente (Europa, Asia si Africa), devenind dupa intrarea in UE, un pod ce face legatura cu Orientul Mijlociu.

Astfel, mediul de afaceri sustinut de un sistem fiscal avantajos prezinta numeroase oportunitati pentru oamenii de afaceri din intreaga lume, Targul international din aceasta perioada a anului devenind o poarta spre afaceri locale cat si internationale.

Ambasada Romaniei la Nicosia – Biroul pentru Promovarea Comertului Exterior, a obtinut in mod gratuit de la organizatorii targului un spatiu de prezentare in care vor putea fi expuse mostre ale unor firme din Romania ce doresc a fi reprezentate. Totodata, standul Romaniei poate gazdui si reprezentanti ai unor companii ce vor sa participe la aceasta editie a targului.

Pentru cresterea eficientei acestei actiuni cu caracter promotional, BPCE Nicosia va organiza pentru participantii din Romania, un program de intalniri cu oameni de afaceri locali.

Avand in vedere cele de mai sus, va rog sa mediatizati acest eveniment cu caracter promotional, astfel incat organizatiile interesate sa poata trimite pe adresa ambasadei, materiale de prezentare si eventuale mostre cu greutate redusa. 

 

Cu stima,

Ninel Marascu - Consilier economic

Biroul pentru Promovarea Comertului Exterior

27 Pireos Street

P.O. Box 22210

2023 Strovolos

Tel.: 00357-22-319933

Fax: 00357-22-517383

E-mail: romeco@cytanet.com.cy 

BPCE Nicosia

Taguri: Cipru, targ.


Bookmark and Share

09/02/2009 Cipru

Locație și vecini: este o insulă situată în partea extrem nordică a Mediteranei, la intersecția dintre Europa, Asia și Africa, la 75 km sud de Turcia, 105 km vest de Siria, 300 km nord de Egipt și circa 800 km est de Grecia. Este a treia insulă ca dimensiune din Marea Mediterană după Sicilia și Sardinia. Republica Cipru face parte din: Uniunea Europeana (mai 2004) și Zona Euro (2008), ONU, Organizația Mondială a Comerțului - OMC (1995), Fondul Monetar Internațional - FMI (1962), Banca Mondială (1962), Consiliul Europei (1961), Commonwealth (1961).

Mai multe detalii »