Evenimente viitoare   Targ ZOW BAD SALZULFEN

Informaţii despre eveniment

  • Sector   -   Lemn şi produse din lemn, celuloză şi hârtie
  • Locaţia   -   Germania
  • Subvenţionat
  • Durata evenimentului09/02/2009 - 12/02/2009

Caracterul targului: semifabricate din lemn, componente si accesorii pentru industria mobilei, scule, mic mobilier


Domenii: aplicatii tehnice ale lemnului si semifabricate din lemn, elemente stratificate din lemn, echipamente pentru tamplarie, aparate, scule, mic mobilier

Program promotional targ ZOW BAD SALZULFEN
Lista firmelor romanesti participante la targul ZOW BAD SALZULFEN

DCE

Taguri: targ, lemn, Germania.


Bookmark and Share

24/06/2011 Germania

De la realizarea Unităţii Germane, la 3 octombrie 1990 (Ziua Nationala), Germania se compune din 16 landuri federale. Capitala este oraşul-land Berlin. Germania este membra a Uniunii Europene si a celor mai importante instituţii şi organizaţii internaţionale: ONU, OMC, NATO, BIRD, FMI, BERD, OCDE, OSCE şi altele.

Mai multe detalii »

04/05/2009 Lemn si produse din lemn, celuloza si hartie (nu include mobila)

Lucrarea se referă la piaţa lemnului şi a produselor din lemn din Uniunea Europeană (UE) cu accent asupra furnizorilor provenind din ţările în curs de dezvoltare. Datele conţinute privesc produsele lemnoase ce deţin certificatul managementului forestier FSC, acestea beneficiind de o vastă recunoaştere în rândul consumatorilor din UE. Cu toate acestea, în UE există şi alte sisteme de certificare forestieră având ca scop un management resposabil al resurselor forestiere, prin gestionarea durabilă a pădurilor şi împiedicarea tăierilor abuzive – Programul de Avizare a Schemelor de Certificare Forestieră.

Mai multe detalii »