Evenimente viitoare   Suedia - Targul international Elmia Subcontractor

Informaţii despre eveniment

  • Sector   -   Construcţii de maşini
  • Locaţia   -   Suedia
  • Subvenţionat
  • Durata evenimentului25/08/2011 - 11/11/2011


În perioada 8-11 noiembrie 2011, la Jönköping, în Suedia, va avea loc manifestarea expozițională internațională Elmia Subcontractor, cel mai mare târg de sub-contractări pentru industrie din Scandinavia. 

În marja târgului este organizată Subcontractor Connect,  activitate de match-making (întâlniri prestabilite) pentru mediul de afaceri din industrie - între potenţiali clienţi şi producători/furnizori. Acest gen de întâlniri oferă posibilitatea stabilirii de contacte la nivelul industriei de inginerie suedeză.

Produsele care se pot expune şi promova în cadrul târgului:

-       piese de schimb şi componente (electronică, arcuri, dispozitive de prindere/fixare şi de izolare, încuietori şi magneţi, sub-ansamble pentru construcţii de maşini,etc),

-       materii prime şi produse semifabricate, echipamente şi scule, servicii conexe (reparaţii pentru echipamente şi unelte, dezvoltare de  produse şi procese de producţie, servicii de training, design, publicaţii, etc),

-       procese tehnologice (oţel şi alte metale, electrică şi electronică, plastic şi cauciuc, turnare şi forjare, tratarea suprafeţelor, etc).

Elmia Subcontractor este târgul cu cea mai mare relevanţă pentru producătorii români, oferind oportunităţi excepţionale de promovare a produselor atât pe piaţa suedeză, cât şi pe pieţele învecinate, iar segmentul sub-contractării fiind în continuare cel mai atractiv şi cu potenţial de dezvoltare pentru exporturile româneşti în urmatorii ani.

România a participat cu pavilion naţional la ediţiile 2006-2009 ale acestui târg.

Informații referitoare la modalitatea de înscriere, condițiile de participare și catalogul companiilor participante pot fi accesate la http://www.elmia.se/en/subcontractor/ .

Organizator: Elmia Fairs AB

 Box 6066, SE-550 06  Jönköping

 Tel: +46 (0)36 15 20 00 | Fax: +46 (0)36 16 46 92 | E-mail: info@elmia.se

BPCE Stockholm

Taguri: Targuri, Suedia.


Bookmark and Share

09/02/2009 Suedia

Suedia este situată în Europa de Nord, la vest de Marea Baltică și Golful Botnia, și formează partea estică a peninsulei Scandinave, la țărmurile Mării Baltice (Golful Botnic). Cuprinde și numeroase insule din Marea Baltică (Gotland, Öland ș.a.). Are frontieră comună cu Norvegia, la nord-vest (1619 km de lungime) - cea mai lungă graniță neîntreruptă în Europa, cu Finlanda (586 km) la nord-est; este mărginită de Marea Nordului împreună cu strâmtorile daneze la sud-vest și Marea Baltică la est. Are frontiere maritime cu Danemarca, Germania, Polonia, Rusia, Lituania, Letonia și Estonia, și este, de asemenea, legată de Danemarca (la sud-vest) prin podul Öresund. Suedia se află între latitudinile 55° și 70° N, și între longitudinile 11° și 25° E. Aproximativ 15% din suprafața Suediei se află la nord de Cercul Arctic. Apartenența la diverse organisme internaționale: din 1995 Suedia este membră a Uniunii Europene.

Mai multe detalii »

04/05/2009 Constructii de masini

Cu excepţia ţevilor şi a fitingurilor, în perioada 2002-2006, s-au înregistrat majorări modeste pe segmentul ţevilor şi echipamentelor de procesare, iar piaţa totală a crescut anual cu 3%.

Mai multe detalii »