Evenimente viitoare   Singapore AirShow 2010

Informaţii despre eveniment

  • Sector   -   Apărare naţională, anti-terorism, pază şi securitate
  • Locaţia   -   Thailanda
  • Subvenţionat
  • Durata evenimentului02/02/2010 - 07/02/2010


In perioada 2 – 7 februarie 2010 se va desfasura evenimentul Singapore AirShow, eveniment organizat cu sprijinul Economic Development Board si International Enterprise Singapore, organizatii internationale subordonate Ministerului Comertului si Industriei Singapore. Evenimentul este organizat de catre firma Singapore Airshow & Events Pte. Ltd., infiintata prin parteneriatul dintre Civil Aviation Authority of Singapore (CAAS) si Defence Science and Technology Authority of Singapore (DSTA).

Manifestarea se va desfasura la Changi Exhibition Centre un complex de 40 ha de spatiu expozitional din care o suprafata de 40.000 m.p. este dotata cu aer conditionat, facilitati de parcare, etc.

Pe durata manifestarii se vor desfasura o serie de conferinte la nivel inalt dedicate liderilor industriei de aviatie – Singapore Airshow Aviation Leadership Summit (ALS) si seria de conferinte Asia – Pacific Security Conferences (APSEC.

Singapore Airshow se afla pe locul 3 in topul expozitiilor de aviatica si aparare din lume, aceasta manifestare expozitionala adresandu-se industriei aviatiei comerciale si militare, precum si industriei de echipamente militare terestre.

Informatii suplimentare se pot gasi pe website-ul www.singaporeairshow.com.sg.

Anul trecut, in cursul evenimentului Singapore Airshow 2008, au participat peste 800 de companii din 48 de tari, care au fost vizitate de catre 43.827 oameni de afaceri din 112 tari, fapt ce a dus la vanzari de peste 13 bilioane US$ si contracte de 2,6 bilioane US$ in perioada targului.

In anul 2006 Romania a participat cu un pavilion national, cu finantare de la buget, prin urmatoarele societati comerciale: Aerofina S.A. Bucuresti, Aerostar S.A. Bacau, Avioane S.A. Craiova, IAROM S.A. Bucuresti, ELPROF S.A. Bucuresti si C.N. Romarm S.A.

DCE


Bookmark and Share

03/02/2009 Thailanda

Din punctul de vedere al apartenentei la grupuri sau organizatii economice regionale sau internationale, Thailanda face parte din: Cooperarea Economica Asia Pacific (APEC), ASEAN, Dialogul de Cooperare al Asiei (ACD), Forumul Regional ASEAN (ARF), Asociatia pentru Cooperarea Regională a statelor cu iesire la Oceanul Indian (IOR-ARC), Cooperarea Mekong-Ganga (MGC), Programul Subregiunii Marelui Mekong (GMS), Dialogul Asia-Orientul Mijlociu (AMED), Strategia de Cooperare Economica Ayeyawady-Chao Phraya-Mekong (ACMECS), Initiativa din Golful Bengal pentru Cooperare Multi-Sectoriala Tehnica si Economica BIMSTEC), Cadrul de Cooperare Triunghiul de Smarald – Cambogia, Laos, Thailanda (Emerald Triangle).

Mai multe detalii »