Evenimente viitoare   Senegal, Salon international de ambalaje SIES’2015

Informaţii despre eveniment

  • Sector   -   Produse chimice, din mase plastice si cauciuc
  • Locaţia   -   Senegal
  • Nesubvenţionat
  • Durata evenimentului27/10/2015 - 30/10/2015

A 4-a editie a Salonului international de ambalaje SIES’2015,din Dakar, perioada 27 – 30 octombrie 2015


          In perioada 27 – 30 octombrie 2015, capitala senegalezǎ va gǎzdui cea de a patra editie a Salonului International de Ambalaje – SIES’2015, manifestare promoţionalǎ care ȋși propune să reunească şi in acest an, cele mai prestigioase firme de profil din Africa, Europa si Asia. Vor fi prezenţi la Dakar furnizori de materii prime, utilaje, instalaţii şi echipamente pentru ambalat şi confecţionarea ambalajelor, producǎtori de componente şi piese de schimb, fabricanţi ai diferitelor forme şi tipuri de ambalaje, firme care opereazǎ ȋn domeniul reciclǎrii si valorificǎrii ambalajelor, formatori în învățățmantul tehnic de profil, firme de comerţ şi transport internaţional, firme interesate sǎ investeascǎ ȋn sectorul ambalajelor, institute de control al calitǎţii, cercetatori şi specialişti ȋn domeniu etc.

         Salonul va fi organizat de cǎtre Centrul International de Comert Exterior al Senegalului (CICES), urmând a-şi derula activitatea ȋntr-un spaţiu generos, depǎşind 7.400 m.p.

         In marja Salonului sunt prevǎzute o serie de acţiuni utile operatorilor economici, printre care mentionǎm: participǎri gratuite la conferinţe şi dezbateri asupra temelor specifice, contacte B to B, vizionǎri şi prezentǎri de produse, diverse alte activitǎţi promotionale.

          Remarcabilǎ este participarea la ediţia anterioarǎ (noiembrie 2014) a  peste douǎ sute de expozanţi, dintre care, alǎturi de firmele africane şi cele senegaleze şi-au marcat prezenţa importanţi operatori din Franţa, Spania, Elvetia, Italia, Germania, Polonia, China, India, Maroc, Egipt, Emiratele Arabe Unite etc.

         Firmele interesate de participarea la acest Salon beneficiazǎ de facilitati la transport şi cazare, tariful pe m.p. suprafata expozabilǎ este de 78.000 CFA, cca. 120 euro, la care se adauga TVA 18 % .

        Informatii suplimentare se pot obtine accesand site-ul: www.sisemisenegal.com,  sau Camera de Comerţ Bilateralǎ Senegal-Romania,  dl. Cheikh Bamba NDAO, presedinte, (senegalorom@gmail.com / tel. +221-774.625.976), sau BPCE - Dakar, George Cǎtineanu - consilier, Tel/Fax: 00221-33-824 9781, e-Mail: bpce.dakar@yahoo.fr  

BPCE - Dakar

Taguri: Salon international de ambalaje SIES’2015.


Bookmark and Share

05/02/2009 Senegal

Senegalul este una din tarile cele mai industrializate tari din Africa. Numeroase companii multinationale s-au implantat in Senegal si produc de toate, de la produse cosmetice si medicamente pana la ciment si automobile, ceea ce face ca pretul acestora sa fie mai mic ca cel de import. Turismul constituie a doua resursa economica a tarii si este bine reprezentat prin cunoscutele centre turistice Cap Skirring, Nianing sau Saly. Placa turnanta economica si turistica este Dakarul care se remarca prin turismul de afaceri practicat nu numai de oamenii de afaceri africani ci si de europeni, in special francezi si familiile lor. Chiar daca ultimii ani au marcat un declin in domeniul turistic, potentialul turistic al Senegalului si un plan ambitios de relansare a acestuia pot crea premizele unor oportunitati de afaceri incheiate intrun decor exotic si placut.

Mai multe detalii »