Evenimente viitoare   Salonul International de Tehnologie de Securitate HOMSEC 2015, Madrid

Informaţii despre eveniment

  • Sector   -   Aparare nationala, anti-terorism si securitate
  • Locaţia   -   Spania
  • Nesubvenţionat
  • Durata evenimentului10/03/2015 - 12/03/2015

A 5-a editie a Salonului International de Tehnologie de Securitate “HOMSEC, organizata la Madrid in perioada 10-12 martie 2015


        In perioada 10-12 martie 2015 se va organiza la Madrid a 5-a editie a Salonului International de Tehnologie de Securitate “HOMSEC”, eveniment care actioneaza ca:

           - punct de contact intre producatori/furnizori de tehnica de aparare, achizitori din domeniu, centre de cercetare-dezvoltare in domeniu, agentii de aplicare a legii (http://www.homsec.es/business-point_346918462.html)

           - platforma de negociere si colaborare intre producatori si corpurile de securitate

           - punct de intalnire intre societatile spaniole, europene, ibero-americane, din Africa si Asia.

        Organizatorul Salonului este Grupul ATENEA, o organizatie apolitica si independenta, formata din fosti militari, politisti, personal al serviciilor de informatii si experti in domeniul tehnologic si de securitate (atasam prezentarea Grupului ATENEA).

        Grupul ATENEA propune autoritatilor romane participarea cu pavilion national la aceasta editie a Salonului HOMSEC, in care sa fie prezentata tehnica de aparare, securitate, tehnologie de informatii, comunicatii si de interventie in situatii de urgenta. 

        Firmele romanesti expozante vor beneficia de o reducere de pret de 15% (atasam descrierea tipului de stand propus si oferta de pret).

        Suplimentar, organizatorii pun la dispozitie fara costuri:

           - un spatiu pentru reprezentantii ministerelor romanesti (in cazul in care se va decide participarea – Ministerul Economiei, Ministerul Apararii, Ministerul de Interne, etc),  in suprafata de cca 20% din spatiul contractat de companiile romanesti

           - un spatiu pentru realizarea unei prezentari a industriei romanesti, a politicii de aparare, linii viitoare de dezvoltare industriala, oferte si nevoi de cooperare. La prezentare vor participa institutii si societati spaniole, precum si numeroasele delegatii de aparare si securitate care vor vizita Salonul.

        Lista participantilor care au confirmat pana in prezent participarea la eveniment: http://www.homsec.es/lista-de-expositores_346918456_11393.html

        Avand in vedere importanta industriei de aparare si securitate romaneasca, posibilitatea de intarire a coperarii cu industria omoloaga spaniola, colaborarea in vederea identificarii de noi piete de desfacere, rolul Spaniei de punte de legatura cu Iberoamerica si Africa de Nord, consideram utila participarea la acest eveniment a companiilor romanesti producatoare de tehnica militara, in scopul  promovarii eficiente si active a produselor romanesti din acest domeniu.

        In anexe, aveti oferta pret si prezentare stand, prezentarea organizatorului Grupul ATENEA. Privind conferintele si simpozioanele care vor avea loc pe parcursul Salonului: http://www.homsec.es/index.cfm?id_menu=346918460&id_idioma=EN.

BPCE - Madrid

Taguri: Spania, Evenimente viitoare.


Bookmark and Share