Evenimente viitoare   Salonul AEROEXPO Marrakech

Informaţii despre eveniment

  • Sector   -   Construcţii de maşini
  • Locaţia   -   Maroc
  • Nesubvenţionat
  • Durata evenimentului27/01/2010 - 30/01/2010


La Marrakech, Maroc, in perioada 27 – 30 ianuarie 2010, se va organiza cea de a doua editie a salonului AEROEXPO Marrakech, de catre I.E.C. Maroc (International Exhibitions & Conferences)

 

AEROEXPO Marrakech este primul salon international din Africa de Nord, dedicat industriei aeronautice, vizand concentrarea operatorilor locali si internationali, in vederea identificarii de noi oportunitati de afaceri in sectorul aeronautic.

Salonul reuneste producatorii civili si militari din sectoarele aeronautice si spatiale si firmele specializate din cele doua sectoare, furnizoare de echipamente, componente, piese de schimb si servicii (lucrari de intretinere, modernizare, etc).

Consideram foarte importanta participarea Romaniei cu pavilion national la Editia din anul 2010 a Salonului AEROEXPO Marrakech, tinand cont de dinamismul care caracterizeaza in prezent sectorul aerospatial la nivel international, cat si dezvoltarea sustinuta din ultimii ani a platformei nord africane aeronautice.

Reprezentanti ai industriei si serviciilor aeronautice civile si militare din lumea intreaga, peste 250 expozanti, din peste douazeci de tari, printre care SUA, Franta, Germania, Elvetia, Africa de Sud, vor fi prezenti, precum si peste 40 000 vizitatori, specialisti din sector si peste 40 de delegatii oficiale din diferite tari ale lumii.

In vederea obtinerii de informatii suplimentare, rugam contactati organizatorul local sau vizitati pagina web a acestuia: www.aeroexpo-morocco.com

 

Reprezentant:

Abdou Moufid - Project Director

IEC Maroc - International Exhibitions & Conferences

Tél. :+212 5 22 47 06 00

Fax: +212 5 22 47 06 01

Address: 62, Bd d'Anfa, angle Av.Moulay Youssef. Casablanca, MAROC

amoufild@eme-morocco.com

www.eme-morocco.com

 

Prezentam in anexe, in limba franceza:

-         Bilantul ultimei editii;

-         Lista expozantilor la ultima editie;

-         Contract de inchiriere spatiu si conditii de participare pentru editia viitoare;

-         Planurile pavilioanelor A, B, C, Planurile pavilionului D si Participantii deja inscrisi (ultimele actualizari au fost efectuate in 09 iulie 2009).

In cazul in care se va decide participarea tarii noastre la acest Salon, cu pavilion national, sau prin organizarea unei misiuni economice sectoriale,  in perioada 27-30 ianuarie 2009, va asiguram de intreaga noastra disponibilitate pentru realizarea actiunii de promovare cu succes.

 

Cu deosebita consideratie,

Remus RADULESCU

GSM: 00212 664 815 494

BPCE Maroc


Bookmark and Share

04/02/2009 Maroc

Marocul a reusit sa mentina un cadru macroeconomic stabil (inflatie controlata, moneda stabila, cont curent excedentar). Guvernul duce o politica de reforme structurale vizand liberalizarea economiei si deschiderea in fata concurentei straine, ameliorarea climatului de afaceri si investitii, diversificarea activitatilor productive si modernizarea infrastructurilor.

Mai multe detalii »

04/05/2009 Constructii de masini

Cu excepţia ţevilor şi a fitingurilor, în perioada 2002-2006, s-au înregistrat majorări modeste pe segmentul ţevilor şi echipamentelor de procesare, iar piaţa totală a crescut anual cu 3%.

Mai multe detalii »