Evenimente viitoare   Participarea Romaniei la Targul international de produse alimentare Anuga 2009, Germania

Informaţii despre eveniment

  • Sector   -   Produse alimentare finite şi băuturi
  • Locaţia   -   Germania
  • Subvenţionat
  • Durata evenimentului10/10/2009 - 14/10/2009

Domeniu: Produse alimentare


Sub motto-ul, “10 targuri sub un singur acoperis”, in perioda 10-14 octombrie 2009, se va desfasura la Köln in Germania, ce-a de 30-a editie a targului international de produse alimentare  Anuga, cea mai importanta manifestare expozitionala din lume in acest domeniu.

Peste 6000 de firme din cca. 100 de tari isi vor prezenta ofertele in zece sectoare specializate . Se apreciaza ca targul va fi vizitat de peste 160.000 de specialisti, care lucreaza in productia si comercializarea produselor alimentare.

Romania participa cu un pavilion national  in Hala “ Fine Food” , unde isi vor prezenta oferta de export, 15 companii : SAM MILS, Satu Mare,  Boromir Ind, Ramnicu Valcea, Contec , Urziceni, Original Prod, Oradea, Klevek Factory, Calarasi, Artensans del Sucre, Bucu-Ialomita, Rostar, Bragadiru-Ilfov, Rommac Trade, Olteni-Teleorman, Croco, Onesti, Riso Scotti Danubio, Otopeni, Ecofruct, Tg Mures, Apiprodex , Tg Mures, Romdil Com, Baia Mare, Canah International, Bucuresti si Vascar, Vaslui.

Organizatorii Pavilionului national, cu finantare de la bugetul de stat, sunt Ministerul  Intreprinderilor Mici si Mijlocii, Comertului si Mediului de afaceri, Centrul Roman pentru Promovarea Comertului in colaborare cu  Federatia Patronala Romana din Industria Alimentara, ROMALIMENTA.

 

Constantin Andrei
Consilier Economic
BPCE Bonn

BPCE Bonn

Taguri: Germania, evenimente, targ, alimentare.


Bookmark and Share

24/06/2011 Germania

De la realizarea Unităţii Germane, la 3 octombrie 1990 (Ziua Nationala), Germania se compune din 16 landuri federale. Capitala este oraşul-land Berlin. Germania este membra a Uniunii Europene si a celor mai importante instituţii şi organizaţii internaţionale: ONU, OMC, NATO, BIRD, FMI, BERD, OCDE, OSCE şi altele.

Mai multe detalii »