Evenimente viitoare   Organizarea in Israel a unei conferinte a furnizorilor pentru infrastructura rutiera referitoare la implementarea proiectului "Intelligent Traffic Management"

Informaţii despre eveniment

  • Sector   -   Lucrari de constructii-montaj
  • Locaţia   -   Israel
  • Nesubvenţionat
  • Durata evenimentului24/06/2010 - 29/07/2010


The Israel National  Roads Company (INRC) a difuzat prin Federatia Camerelor de Comert din Israel (FICC)  o invitatie (anexata) adresata firmelor care actioneaza in calitate de contractor sau furnizor pentru infrastructura rutiera, de a participa la o Conferita a furnizorilor  (ITS Bidders Conference - Israel) care va avea loc in zona Tel Aviv, in perioda 26-28 iulie a.c., conform programului mentionat in anexa.

Cu ocazia conferintei, INRC va prezenta viziunea sa privind implementarea proiectului “ Intelligent Traffic Management”

 In acest scop,  INRC , care raspunde de dezvoltarea, operarea si intretinerea a 6500 de sosele  urbane si autostrazi va anunta  in toamna anului 2010 licitatii in urmatoarele domenii:

-          infrastructura – inclusiv sapaturi laterale, instalare retele telecomunicatii si retele electrice etc.

-          comunicatii – crearea unei retele independente a INRC tip WAN (wide area network)

-          echipamente pentru monitorizarea traficului – camere pentru acoperirea completa a retelei, tehnologii pentru detectarea incidentelor in trafic, a aglomeratiilor, modernizare/constructie centre de control, etc.

-          intretinere

 Participantii la Conferinta pot fi insotiti de reprezentantii lor in Israel.

 Data limita de inscriere mentionata in scrisoare ( 30 iunie) a fost extinsa pana la 7 iulie, conform comunicarii  FICC.

Detalii sunt prezentate in Invitatie la ITS Biders Conference -Israel 26-28 iulie 2010.

 

                                                                                                                                                    BPCE Tel Aviv

BPCE Tel Aviv

Taguri: Israel, evenimente viitoare, infrastructura rutiera.


Bookmark and Share

03/02/2009 Israel

Statul Israel este situat in Orientul Mijlociu, avand ca vecini: M.Mediterana (vest), Libanul, Siria, Iordania, M.Moarta,Egipt si Autoritatea Nationala Palestiniana (Cisiordania si Fasia Gaza). Acorduri. Israelul este‚ ţara cu cele mai multe acorduri de comerţ liber (ACL), semnate cu partenerii externi. Acordul de Asociere UE-Israel (2000), care prevede şi liberalizarea comertului. Alte ACL, au semnate cu: AELS (1992), NAFTA, Turcia (1995), Mercosur(2010), Mexic. Tratatul de comerţ şi cooperare economică Israel-Iordania cuprinde şi măsuri de reducere a taxelor vamale. Acorduri de cooperare în domeniul R&D: Israelul are semnate 37 acorduri de acest gen, (cu România documentul este in negociere). Acorduri pentru evitare dublei impuneri: semnate cu 52 ţări, între care şi România. Acorduri pentru promovarea şi garantarea investiţiilor: semnate cu 37 ţări, printre care şi România. Statul Israel este membru OMC , Banca Mondiala, FMI, iar din anul 2010 a aderat la OECD.

Mai multe detalii »