Evenimente viitoare   Misiuni de afaceri in Japonia si Coreea de Sud in semestrul I 2014

Informaţii despre eveniment

  • Sector   -   Acţiuni de cooperare si oportunităţi de investiţii
  • Locaţia   -   Republica Coreea (Sud), Japonia
  • Nesubvenţionat
  • Durata evenimentului01/09/2013 - 15/06/2014

Programul ”EU Gateway”, finanțat și coordonat de Uniunea Europeană, organizează în semestrul I 2014, pentru companiile europene, câte o Misiune de Afaceri de o săptămână în Japonia și Coreea de Sud.


Prin intermediul Programului ”EU Gateway”, Comisia Europeană sprijină companiile inovative din cadrul UE pentru a pătrunde pe diferite piețe din afara UE.

Programul ”EU Gateway” acoperă perioada 2009 – 2015 și se ocupă de organizarea în fiecare an de misiuni de afaceri dedicate diferitor sectoare. Misiunile de afaceri sunt realizate în diferite perioade ale anului pentru sectoare ca: construcții și tehnologii de construcții, îngrijirea sănătății și tehnologii medicale, mediul înconjurător și energia - tehnologii conexe, tehnologia informației și comunicațiilor, design de modă și design de interior.

Programul ”EU Gateway” oferă fonduri și sprijin de afaceri pentru companiile din cadrul UE care sunt interesate să stabilească relații de cooperare în afaceri cu parteneri din diferite zone ale lumii. Pentru prima parte a anului 2014, Programul are în vedere organizarea a două Misiuni de afaceri EU Gateway in Japonia si Coreea de Sud.

Misiunea de afaceri propusă a fi organizată în Japonia are in vedere participarea companiilor europene din domeniul materialelor reciclabile si a tehnologiilor de remediere a solului si apei, iar cea din Coreea de Sud urmărește identificarea de companii cu activitate în domeniul mediului înconjurător, energiei și tehnologiilor conexe.

Firmele românești interesate trebuie să acceseze site-ul Programului ”EU Gateway” și să completeze  formularul ”Expression of Interest”: http://www.eu-gateway.eu/go.php?nID=21&page=Participation.

Mai multe detalii despre Programul respectiv pot fi obținute de pe site-ul acestuia: http://www.eu-gateway.eu/home sau contactând-o pe Tamara Enzenhofer la telefon: +49 89 724060-175 sau pe adresa de e-mail: recruitment@eu-gateway.eu .

DCE

Taguri: Uniunea Europeana, evenimente viitoare, actiuni de cooperare si oportunitati de investitii.


Bookmark and Share

03/02/2009 Japonia

Asezare geografica: in vestul Oceanului Pacific - Latitudine 35° 36' Nord Longitudine 139° 34' Est. Vecini: Federatia Rusa. Apartenenta la diverse organizatii internationale: ONU, OCDE, OMC, Banca Mondiala, FMI s.a.

02/02/2009 Republica Coreea (Sud)

Republica Coreea este situata in nord-estul Asiei, ocupand jumatatea sudica a Peninsulei Coreea, intre 34°17' - 38° latitudine nordica si 124°58' - 129°35' longitudine estica. Este marginita de Marea Japoniei (Marea de Est) in partea estica, Marea Galbena, in vest, Stramtoarea Coreea in sud-est si Republica Populara Democrata Coreeana in partea de nord (Iungimea frontierei - 238 km).

Mai multe detalii »