Evenimente viitoare   Milano, SIMAC-TANNINGTECH 2015

Informaţii despre eveniment

  • Sector   -   Încălţăminte, produse din pielărie, blănuri
  • Locaţia   -   Italia
  • Nesubvenţionat
  • Durata evenimentului25/02/2015 - 27/02/2015

Expozitia internationala pentru masini si tehnologii in sectorul incaltaminte, marochinarie, confectii din piele si tabacarii


ASSOMAC (Asociatia Italiana a Producatorilor Italieni de Masini pentru Incaltaminte, Marochinarie si Tabacarie) organizeaza la Milano, in perioada 25 – 27 februarie 2015 expozitia internationala SIMAC TANNINGTECH, cea mai importanta manifestare expozitionala internationala in sectorul de masini si tehnologii pentru incaltaminte, marochinarie,  confectii din piele si pentru tabacarii. In aceeasi perioada se va desfasura si expozitia LINEAPELLE,  in cadrul careia se vor expune: componente, accesorii, piele naturala si sintetica, modele pentru incaltaminte, marochinerie, confectii si mobiler din piele (primavara-vara 2016).

 

Vor fi prezentate:

- masini si tehnologii pentru confectionarea de incaltaminte si articole de marochinarie, accesorii, masini pentru confectionat componente pentru incaltaminte, masini pentru reparat incaltaminte, sisteme CAD-CAM, masini de cusut, masini pentru montarea fetelor si a talpilor, produse chimice, masini pentru confectionat  stante, matrite  etc.;

-     masini pentru tabacarii, accesorii, produse chimice, instalatii de epurare, aparatura pentru testari in laborator, engineering.

 

Editia 2015 se anunta sub cele mai bune auspicii:

-          vor expune peste  260 firme, pe o suprafata de circa 14.000 mp;

-          vor fi prezente alaturi de firme din Italia, societati din tari ca: Belgia, China, Elvetia, Franta, Germania, Grecia, Japonia, Olanda, Portugalia, Marea Britanie, Spania, Suedia, Taiwan si Turcia.

 

Ca si in anii precedenti ASSOMAC a ales institutia noastra (Agentia Italiana pentru Comert Exterior – ITA) pentru actiunea de publicizare a expozitiei SIMAC-TANNING TECH.

Vizitarea Salonului SIMAC-TANNING TECH constituie o ocazie importanta, pentru toti producatorii din sectoarele: incaltaminte, marochinarie, confectii din piele si mobilier tapitat din piele, de a cunoaste ultimile noutati din domeniul masinilor si tehnologiilor din industria de incaltaminte-marochinarie si de a stabili contacte de afaceri reciproc avantajoase.

Pentru o mai completa informare in legatura cu manifestarile SIMAC si TANNING TECH 2015, va transmitem urmatoarele materiale, in lb.engleza:

-   Pliant de prezentare cu instructiunile de inregistrare in vederea vizitei; 

-     Info utile Simac Tanning Tech 2015 ;

-     Scurta prezentare a  industriei italienesti de profil;

-     Comunicat de presa Simac TanninTech;

 

Informatii suplimentare pot fi obtinute accesand site-ul http://fairs.assomac.it/, iar pentru inregistrarea on-line in vederea accesului gratuit in expozitie puteti accesa link-ul

http://www.ticket.assomac.it/index.php?lang=en.

 

Pentru oportuna Dvs. informare, va comunicam mai jos adresa organizatorilor:

Assomac Servizi Srl

Via Matteotti 4/A, 27029 Vigevano (PV) Italia

Tel. +39.0381.78883

Fax. +39.0381.88602

E-mail: info@assomac.it

 

  Anexe:

DCE

Taguri: Expozitie internationala.


Bookmark and Share

09/02/2009 Italia

Italia este o peninsulă situată în sudul Europei fiind înconjurată din trei parţi de mări: Marea Ligurică, Marea Tireniană, Marea Ionică, Marea Mediterană şi Marea Adriatică. Se învecinează la nord-vest cu Franţa, la nord cu Elveţia şi Austria, iar la nord-est cu Slovenia.

Mai multe detalii »

23/04/2009 Incaltaminte si produse din pielarie

Uniunea Europeana se claseaza pe locul doi, dupa Asia si este una dintre pietele cele mai importante pentru produsele din marochinarie si accesorii din piele. In 2006, consumul UE de astfel de produse a fost in valoare de 10 mlrd. euro. Piata este dominata de cinci tari, care insumeaza un procent de 74 % din consumul total al UE, acestea fiind Germania cu 19%, Italia – 15%, Franta – 15%, Marea Britanie – 14% si Spania, cu 10%. Din 2004, volumul vanzarilor in majoritatea tarilor membre UE, a crescut. Cele mai performante sectoare au fost cel al posetelor, al gentilor destinate pentru transportul laptop-ului si cel al valizelor de dimensiuni mici.

Mai multe detalii »