Evenimente viitoare   Masa rotunda organizata de autoritatile canadiene din Toronto (Ontario) pentru sustinerea agentilor economici romani si a autoritatilor locale

Informaţii despre eveniment

  • Sector   -   Acţiuni de cooperare si oportunităţi de investiţii
  • Locaţia   -   Canada
  • Nesubvenţionat
  • Durata evenimentului01/09/2009 - 30/09/2009

Domeniu: furnizarea de consultanta, tehnologie si suport financiar pentru gestionarea deseurilor


In vederea sustinerii agentilor economici romani, privati si publici, cat si a autoritatilor locale, pentru gestionarea deseurilor in conformitate cu reglementarile UE, autoritatile canadiene din Toronto (Ontario), impreuna cu un grup de afaceri international, la propunerea BPCE Toronto, vor organiza in cursul lunii septembrie a.c. o masa rotunda la care vor fi convocate firme de profil si finantatori.

 

Se urmareste furnizarea de consultanta, tehnologie si suport financiar in acest domeniu (lacuri de decantare, utilaje de denoxare, incineratoate, etc.), stiut fiind faptul ca statul canadian este unul din cele mai performante din lume la acest subiect.

 

Firmele romane, cat si autoritatile locale interesate de aceste aspecte si care au nevoie de sustinere in domeniul mentionat, sunt invitate sa trimita materialele de informare, pentru gasirea de solutii impreuna cu partenerii canadieni, la adresa jos mentionata.

 

Cristina Lescenco

Consilier economic

BPCE Toronto

romtrade.toronto@romaniacanada.com

BPCE Toronto


Bookmark and Share

03/02/2009 Canada

Romania este cel mai important partener economic si comercial al Canadei din Europa de Sud - Est. In 2008, volumul total al comertului romano – canadian s-a ridicat la 347,9 mil.USD, din care, 64,5 mil.$ la export si 283,4 mil.$ la import.

Mai multe detalii »