Evenimente viitoare   Marsilia/Franta-Licitatie publica pentru contractarea lucrarilor de revizie a hangarelor, constructia de terasamente si căi suplimentare de acces, revizie/achizitie, instalatii la silozul de zahar, din bazinul de est al portului

Informaţii despre eveniment

  • Sector   -   Lucrari de constructii-montaj
  • Locaţia   -   Franţa
  • Nesubvenţionat
  • Durata evenimentului22/10/2010 - 12/11/2010

Directia Tehnica a portului maritim Marsilia/Franta, organizeaza licitatie publica pentru contractarea lucrarilor de revizie a hangarelor, constructia de terasamente si căi suplimentare de acces, revizie/achizitie, instalatii la silozul de zahar, din bazinul de est al portului


Directia Tehnica a portului maritim Marsilia/Franta, a anuntat la data de 22 octombrie 2010, licitatia publica pentru contractarea lucrarilor de revizie a hangarelor, constructia de terasamente si căi suplimentare de acces, revizie/achizitie, instalatii la silozul de zahar, din bazinul de est al portului.

Caietul de sarcini si informatii suplimentare pot fi obtinute de pe siteul http://www.marseille-port.fr/  sau de la BPCE Marsilia.

Companiile romanest de profil, interesate, sunt rugate sa depuna ofertele tehnice si financiare pana la data de 12 noiembrie 2010, orele 16.00, data la care va avea loc licitatia.

La desemnarea firmei castigatoare a licitatiei, ponderea va fi :

-          80 %  pentru pretul lucrarilor ;

-          20 % pentru solutia tehnica propusa.

Se prevede ca lucrarile, obiect al licitatiei publice, ce vor fi contractate, sa inceapa la data de 1 ianuarie 2011.

In anul 2010, in Franta, s-au organizat sau sunt in pregatire, achizitii publice de cca 130 miliarde de euro; din acestea cca 35% au fost castigate de intreprinderi mici si mijlocii. 

            Conform datelor  Directiei de Comert Exterior a regiunii Provence-Alpes-Côte d'Azur, schimburile comerciale regionale cu companiile romane s-au amplificat, ajungand la sfarsitul sem I/2010 la 68,5 milioane de euro, in crestere cu 18,5% fata de trim I/2009, demonstrand interesul crescand al firmelor romanesti fata de oportunitatile de afaceri din zona Marsilia si in general din regiunea Provence-Alpes-Côte d'Azur.

BPCE MARSILIA

Taguri: Licitatie publica.


Bookmark and Share

09/02/2009 Franţa

Franta metropolitană este situată într-una din extremităţile occidentale ale Europei. Are graniţe de uscat cu Belgia şi Luxemburg (NV), Germania şi Elvetia (E), Italia şi Monaco (SE), Spania şi Andorre (SV). Are ca graniţe Marea Nordului (N), Marea Mânecii (NV), Oceanul Atlantic (V) şi Marea Mediterană (SE). Franţa este unul dintre membrii fondatori ai Uniunii Europene, ai spaţiului Schengen şi zonei euro. Este unul din cei cinci membrii permanenţi ai Consiliului de Securitate al Naţiunilor Unite. Este membru în multiple organizaţii internaţionale: ONU, NATO, OMC, OCDE, FMI, BERD, BIRD, OIF, etc.

Mai multe detalii »