Evenimente viitoare   Marea Britanie - ECOBUILD 2017

Informaţii despre eveniment

  • Sector   -   Acţiuni de cooperare si oportunităţi de investiţii
  • Locaţia   -   Marea Britanie
  • Nesubvenţionat
  • Durata evenimentului13/02/2017 - 09/03/2017

Sesiune B2B cu prilejul târgului internațional ECOBUILD 2017


În perioada 7-9 martie 2017, va avea loc la Londra târgul internațional ECOBUILD http://www.ecobuild.co.uk/, cel mai important eveniment din Marea Britanie dedicat industriei materialelor de construcții, tehnologiilor și designului de materiale inovative.

La ediția din 2016 a ECOBUILD, au participat peste 800 de firme expozante din domeniul industriei materialelor de construcții și designului din 90 de țări, târgul beneficiind de prezența a cca. 40 000 de vizitatori (importatori, distribuitori, dezvoltatori imobiliari etc).

BPCE Londra a identificat  posibilitatea participării gratuite a firmelor românești din sectorul materialelor de construcții, la un eveniment de matchmaking, care va avea loc la data de 8 martie 2017, în marja târgului internațional ECOBUILD 2017.

Sesiunea International B2B Matchmaking este organizată de Enterprise Europe Network, cu sprijinul University of Greenwich, Sustainable Construction, Intelligent Energy, Environment Sector Groups, Construct UK și Innovate UK.

Evenimentul din 8 martie a.c. reprezintă o oportunitate pentru producătorii români de profil, furnizori de servicii/subcontractori de a organiza întâlniri cu profesioniști din construcții (importatori, distribuitori, arhitecți, antreprenori, centre de cercetare, universități).

Sectoarele de interes:

§  Energy Efficiency Buildings

  • Competitive Low Carbon Energy
  • Circular Economy
  • Resource Efficiency
  • Smart Cities And Communities
  • Nature Based Solutions 

Înregistrarea se poate realize online la adresa https://www.b2match.eu/ecobuild2017

Termenul limită pentru înscriere este 6 martie 2017, până în prezent înregistrându-se 140 de firme din 22 de țări, cele mai multe provenind din Marea Britanie (41).

La sesiunea B2B se pot înscrie atât firmele românești care participă în calitatea de expozanți, cât și companiile care vizitează târgul ECOBUILD 2017.

BPCE Londra

Taguri: Marea Britanie, constructii, targ international.


Bookmark and Share

06/02/2009 Marea Britanie

Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord (de obicei abreviat: Regatul Unit, UK, Marea Britanie). Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord se află pe coasta de nord-vest a Europei continentale. Regatul Unit este mărginit de Oceanul Atlantic și corpul lui auxiliar de ape, incluzând Marea Nordului, Canalul Mânecii, Marea Celtică și Marea Irlandei. Pe insula Irlanda, Irlanda de Nord are graniţă terestră cu Republica Irlanda.

Mai multe detalii »