Evenimente viitoare   Manifestari expozitionale cofinantate in Vietnam

Informaţii despre eveniment

  • Sector   -   Mobilă, Produse alimentare finite şi băuturi, Energetică, Produse farmaceutice si cosmetice
  • Locaţia   -   Vietnam
  • Nesubvenţionat
  • Durata evenimentului20/01/2017 - 15/09/2017

EU-Vietnam Business Network (EVBN), proiect cofinanțat de Uniunea Europeană pentru a sprijini și întării prezența mediului de afaceri al UE în Vietnam în special pe segmentul IMM, organizează și sponsorizează parțial participarea operatorilor economici din statele membre la două manifestări expoziționale importante care vor avea loc la Ho Chi Minh City.


BPCE HANOI

Taguri: Vietnam, expozitii.


Bookmark and Share

03/02/2009 Vietnam

După adoptarea unui plan de reforme majore în 1986, Vietnam a cunoscut o perioadă de creştere puternică. Din 2004 până în 2007, creşterea anuală a GDP a depăşit 8%, si dupa recesiunea mondiala a revenit la valori de peste 6% in 2010. Creşterea economiei vietnameze este susţinută de comerţul internaţional şi investiţiile străine, cu exporturi menite să asigure mai mult de două treimi din PIB. Dupa succesul reformelor din toate sectoarele cheie ale economiei, guvernul anticipează o privatizare parţială a societăţilor, cu o aplicare treptată. Reforme fiscale au fost de asemenea întreprinse în scopul de a compensa scăderea veniturilor vamale, ca o consecinţă a intrării în OMC şi pentru a face ţara mai atractivă pentru investitori.

Mai multe detalii »

20/08/2010 Mobila

04/05/2009 Mobila

La nivel mondial, importurile de mobilă destinată utilizatorilor individuali au depăşit cu mult valoarea de 60 miliarde euro în anul 2007. Mai mult de jumătate din această valoare revine Uniunii Europene.

Mai multe detalii »