Evenimente viitoare   Manifestarea internationala “Convergence India 2010”

Informaţii despre eveniment

  • Sector   -   Tehnologia informaţiilor şi comunicaţiilor
  • Locaţia   -   India
  • Subvenţionat
  • Durata evenimentului23/03/2010 - 25/03/2010

Domeniu: tehnologia informatiei si comunicatiilor


In perioada 23-25 martie 2010, va avea loc la New Delhi editia a 18-a a manifestarii internationale “Convergence India 2010”.

Locul desfasurarii: PRAGATI MAIDAN, New Delhi

Manifestarea este organizata de Exhibitions India Pvt. Ltd. La editia din 2009 a celui mai mare eveniment de tehnologie a informatiei si comunicatiilor din sudul Asiei, “Convergence India 2009” care a avut loc in New Delhi, au participat 405 expozanti din 20 tari si trei pavilioane nationale (China, Taiwan si SUA), care au prezentat ultimele tehnologii in telecomunicatii, sateliti, cabluri, entertainment, tehnologia informatiei si securitatea informatiei.

La editia din anul 2010 vor expune companii din domenii cum ar fi ADSL / DSL / HDSL, furnizori de telefonie mobila, productia de echipamente audio si servicii, biometrice, BPO, externalizarea informatiei, criptologie, telefonie computerizata, infrastructura pentru furnizorii de internet, protectie impotriva virusilor pe internet, marketing mobil, sisteme de telecomunicatii si altele.

Pe baza editiilor trecute, vizitatorii vor fi: manageri ai aeroporturilor, reprezentanti ai fortelor armate si paramilitare, bancile, utilizatorii de echipamente de emisie, operatorii de cablu, lanturile de desfacere cu amanuntul din domeniul IT, telefonie mobila, institutii educationale, institute de cercetare, spitale, hoteluri, industria producatoare de sateliti spatiali si altii.

Pretul pentru un stand de minimum 9 metri patrati este de 290 USD sau 230 EURO pe metru patrat la care se adauga taxele de 10,3%.


Pentru mai multe detalii puteti contacta organizatorul la:

Tel: +91-11-42795000

Fax: +91-11-42795098 / 99

Dl. Bunny Sidhu – vice presedinte  (mobil: +91-9873343925; email: bunnys@eigroup.in)

Dl. Vipul Mehra – general manager  (mobil: +91-9910204131; email: vipulm@eigroup.in)

Ambasada Romaniei New Delhi

Taguri: India, eveniment, manifestare, expozitie, IT, comunicatii.


Bookmark and Share

02/02/2009 India

India este localizata in continentul asiatic in partea de Sud – Est. India se invecineaza cu Bangladesh, Bhutan, Birmania, China, Nepal si Pakistan si este marginita de Marea Arabica si Golful Bengal. Terenul este divers, cu platou ridicat in sud (Deccan Plateau), plat de-a lungul Gangelui, desert in vest si muntii Hymalaya in nord. - Divizii administrative: exista 28 state si 7 uniuni teritoriale: Andaman and Nicobar Islands*, Andhra Pradesh, Arunachal Pradesh, Assam, Bihar, Chandigarh*, Chhattisgarh, Dadra and Nagar Haveli*, Daman and Diu*, Delhi*, Goa, Gujarat, Haryana, Himachal Pradesh, Jammu and Kashmir, Jharkhand, Karnataka, Kerala, Lakshadweep*, Madhya Pradesh, Maharashtra, Manipur, Meghalaya, Mizoram, Nagaland, Odisha, Puducherry*, Punjab, Rajasthan, Sikkim, Tamil Nadu, Tripura, Uttar Pradesh, Uttarakhand, West Bengal - Resurse naturale: carbune (a patra rezerva mondiala), minereu de fier, magneziu, mica, bauzita, elemente rare, minereu de titanium, chromite, gaze naturale, diamante, petrol, teren arabil. - Apartenenta la principale Organizatii Internationale: ASEAN, BRICS, FAO, G-15, G-20, G-24, G-77, CERN (observator), IMF, IMSO, Interpol, OECD, SAARC, UN, UNCTAD, UNESCO, UNWTO, UPU, WTO etc.

Mai multe detalii »