Evenimente viitoare   Manifestarea internationala “BevINDIA 2010”

Informaţii despre eveniment

  • Sector   -   Alte servicii comerciale
  • Locaţia   -   India
  • Nesubvenţionat
  • Durata evenimentului23/01/2010 - 24/01/2010

Domeniu: bauturi alcoolice


In perioada 23-24 ianuarie 2010, va avea loc la New Delhi manifestarea internationala “BevINDIA 2010”.

Locul desfasurarii: HOTEL TAJ PALACE, New Delhi                  

Tel: +91-11-42795000            

Fax :+91-11-42795098 / 99

Manifestarea este organizată de Confederatia Companiilor Indiene din Industria Bauturilor Alcoolice (CIABC) si Exhibitions India Group. Vor expune companii producatoare de vinuri, distileri, producatori de bere, importatori si exportatori, agenti si distribuitori, companii specializate in ambalaje, companii detinatoare de depozite pe plan local, consultanti, asociatii profesionale, institutii si jurnalisti.

BevINDIA 2010 este singura expozitie din India care a primit sprijinul unor organizatii ca International Wine and Spirit Record (Londra), Asociatia Distilerilor, producatorilor de Bere si Vin din India (ADBVI), The Wine Society (New Delhi) si Puiblicatiei de specialitate – Sommelier India, precum si sponsorizari din partea companiilor United Spirits (UB) Group, Bacardi-Martini India Ltd., Brown Forman, Diageo, Jagatjit Industries Ltd si Radico-Khaitan Ltd.

Odata cu manifestarea expozitionala va avea loc si o conferinta de doua zile care va dezbate problemele, noutatile si viitorul industriei bauturilor alcoolice in India si pe plan mondial.

Companiile vor avea oportunitatea de a accesa o piata a bauturilor alcoolice cu crestere anuala de 12–15%, cu o crestere a cererii de vinuri de 25-30% si chiar cu o incercare de promovare a acestora prin infiintarea de Guvernul Indian a “Indian Grape Processing Board” (IGPB).

Taxa de inscriere:

-      1500 USD (1100 EURO)

-      Taxele locale  de 10,30%

Mai multe detalii se pot afla pe: http://www.bevindia.in sau contactand:

Dl. Bhaskar Joshi – Initiatorul proiectului  (bhaskarj@eigroup.in; +91-11-42795061)

Dl. Varun Sharma – Directorul proiectului  (varuns@eigroup.in; +91-11-42795111)

 

sales@bevindia.in

Ambasada Romaniei new Delhi

Taguri: India, eveniment, manifestare, expozitie, vin, bere, producatori, distribuitori, ambalaje.


Bookmark and Share

02/02/2009 India

India este localizata in continentul asiatic in partea de Sud – Est. India se invecineaza cu Bangladesh, Bhutan, Birmania, China, Nepal si Pakistan si este marginita de Marea Arabica si Golful Bengal. Terenul este divers, cu platou ridicat in sud (Deccan Plateau), plat de-a lungul Gangelui, desert in vest si muntii Hymalaya in nord. - Divizii administrative: exista 28 state si 7 uniuni teritoriale: Andaman and Nicobar Islands*, Andhra Pradesh, Arunachal Pradesh, Assam, Bihar, Chandigarh*, Chhattisgarh, Dadra and Nagar Haveli*, Daman and Diu*, Delhi*, Goa, Gujarat, Haryana, Himachal Pradesh, Jammu and Kashmir, Jharkhand, Karnataka, Kerala, Lakshadweep*, Madhya Pradesh, Maharashtra, Manipur, Meghalaya, Mizoram, Nagaland, Odisha, Puducherry*, Punjab, Rajasthan, Sikkim, Tamil Nadu, Tripura, Uttar Pradesh, Uttarakhand, West Bengal - Resurse naturale: carbune (a patra rezerva mondiala), minereu de fier, magneziu, mica, bauzita, elemente rare, minereu de titanium, chromite, gaze naturale, diamante, petrol, teren arabil. - Apartenenta la principale Organizatii Internationale: ASEAN, BRICS, FAO, G-15, G-20, G-24, G-77, CERN (observator), IMF, IMSO, Interpol, OECD, SAARC, UN, UNCTAD, UNESCO, UNWTO, UPU, WTO etc.

Mai multe detalii »