Evenimente viitoare   Manifestare expozitionala pentru industria alimentara si bauturi in Liban

Informaţii despre eveniment

  • Sector   -   Produse alimentare finite şi băuturi
  • Locaţia   -   Liban
  • Nesubvenţionat
  • Durata evenimentului11/02/2011 - 29/03/2011

Manifestare expozitionala pentru industria alimentara si bauturi in Liban


In perioada 29.03. – 01.04.2011 va avea loc la centrul expozitional BIEL din Beirut cea de a 18-a editie a manifestarii expozitionale HORECA (www.horecashow.com) care va include urmatoarele evenimente:

1.      The International Trade Show for the Hospitality & Foodservice Industry;

2.      The International Trade Show for the Food Industry;

3.      Beirut International Wine & Drinks Show

Manifestarea este una de traditie, fiind organizata din anul 1994, acoperind nu numai piata libaneza cat si alte piete din regiune, precum Iordania, Siria, Irak, Cipru, Egipt.

Pana in prezent si-au anuntat participarea companii din Argentina, Austria, Cipru, Egipt, Franta, India, Iran, Olanda, Polonia care vor expune o gama larga de produse din domenii precum produse si preparate din carne, fructe, legume, conserve, lactate, branzeturi, peste si produse din peste, dulciuri, produse de patiserie, cafea, ceai, bauturi nealcoolice, bauturi alcoolice, vin, apa minerala, sucuri naturale, echipamente pentru servicii de catering, mobilier pentru supermarketuri, ambalaje, etc.

Coordonatele organizatorului sunt:

Hospitality Services s.a.r.l

            Dekwaneh, Main Road, borghol Bldg, 2nd Floor
            P.O Box 90155 Jdeidet-El-Metn 1202 2020 Beirut, Lebanon
            Tel +961 1 4800 81 Fax +961 1 48 28 76
            E-mail info@hospitalityservices.com.lb

BPCE Beirut

Taguri: Manifestare expozitionala Liban - Beirut.


Bookmark and Share

03/02/2009 Liban

Acorduri Multilaterale. In functiune: - Acordul de liber schimb cu Consiliul de Cooperare al Golfului, intrat in vigoare la finele anului 2004; - Acordul GAFTA (Greater Arab Free Trade Area), intrat in vigorare la 01 ianuarie 2005; - Acorduri de liber schimb bilaterale cu Siria, Egipt, Iordania, Tunisia si Turcia. De perspectiva: - Libanul se pregateste sa adere la OMC, insa conditiile locale precum si stadiul negocierilor denota o intarziere apreciabila a acestui proces; - a aderat, in cursul anului 2006, la noul proiect politic al UE, respectiv “Politica de vecinatate”; - acord privind constituirea unei zone de liber schimb impreuna cu Turcia, Siria si Iordania. Acordul de Asociere cu Uniunea Europeana: La 17 iunie 2002, Libanul a semnat Acordul de Asociere la U.E. Acordul a fost ratificat de parlamentul libanez în decembrie 2002 şi de parlamentul european în ianuarie 2003. Până la 14 februarie 2006, toate parlamentele statelor membre U.E. au ratificat Acordul de Asociere UE - Liban, acesta intrând “de facto” în vigoare la data de 1 aprilie 2006. Acordul de Asociere a Libanului la U.E. prevede eliminarea completă a taxelor vamale între cele două părţi până în anul 2015 (cu unele excepţii).

Mai multe detalii »