Evenimente viitoare   Lista târgurilor organizate în Danemarca, în perioada 2017-2018

Informaţii despre eveniment

  • Sector   -   Electrotehnice, electronice si automatizari industriale, Construcţii de maşini, Articole diverse, Acţiuni de cooperare si oportunităţi de investiţii, Alte servicii comerciale
  • Locaţia   -   Danemarca
  • Nesubvenţionat
  • Durata evenimentului15/02/2017 - 31/12/2018


VVS 2017
Perioada: 26 – 28 aprilie 2017
Locație: Odense Congress Center

Contact:
http://www.vvs-messen.dk/kontakt/
VVS este cel mai important târg din Scandinavia pentru instalații, încălzire și soluții de climatizare. Este organizat din doi în doi ani, în colaborare cu asociația profesională VELTEK.

Copenhagen International Fashion Fair - CIFF
Perioada: 09 – 11 august 2017

Locatie: Bella Center, Copenhaga
Contact:
http://ciff.dk/contact-ciff.html
Evenimentul are loc de două ori pe an, oferind designerilor posibilitatea de a-și prezenta colecțiile de toamnă-iarnă (ianuarie/februarie) și primăvară-vară (august), și include manifestările CIFF Kids, CIFF Shoes, Raven
în cadrul complexului expoziţional de la Bella Center și al centrului de design Forum Copenhaga. Ediția din februarie 2017 a găzduit peste 2000 de expozanţi din întreaga lume care au expus în cele patru secțiuni, fiind vizitat de un număr record de profesioniști din domeniu.

New Nordic – Târg  internațional de ceasuri și bijuterii
Perioada: 25-27 august 2017

Locație: Bella Center, Copenhaga
Contact:
http://newnordicshow.dk/the-show.html
În august 2017 are loc prima ediție a târgului internațional de ceasuri și bijuterii New Nordic, rezultat din fuziunea a două manifestări de profil – Copenhagen Jewellery & Watch Show și Design Ure Smykker organizat în Vejle.

hi - Târgul internațional pentru Tehnologie și Industrie
Perioada: 03 – 05 octombrie 2017

Locatie: Messe Center Herning
Contact:
http://www.hi-industry.dk/contact/project-and-sales
hi este principalul eveniment expozițional din Scandinavia axat pe automatizări, mașini unelte și echipamente pentru producție industrială, inovare, energie, subcontractare și logistică. Este organizat din doi în doi ani la Centrul expozițional Herning (MCH). La ediția din 2015 au expus peste 600 companii daneze și internaționale, iar târgul a fost vizitat de circa 17.000 profesioniști din diferite sectoare industriale.

DANFISH International
Perioada: 11 – 13 octombrie 2017
Locatie: Aalborg Kongres & Kultur Center
Contact:
http://www.danfish.com/en/contact/
Este unul dintre cele mai mari târguri internaționale de echipamente pentru industria pescuitului, organizat anual la Aalborg. La ediția din acest an vor fi prezenți 300 expozanți din 20 țări, iar organizatorii estimează prezență de circa 12.000 vizitatori din 40 țări.

Electronics of Tomorrow
Perioada: 31 octombrie – 2 noiembrie 2017

Locatie: Messe Center Herning
Contact:
http://www.eot-expo.com/contact-us
Pe lângă expoziția clasică, EOT reunește conferințe și seminare de networking având drept teme comune creșterea, dezvoltarea și inovarea. Târgul se adresează expozanților din industria electronică și reprezintă un loc de întâlnire pentru ingineri, tehnicieni, specialiști în dezvoltare, producători de echipamente și specialiști în achiziții aflați în căutare de soluții inovative pentru industriile pe care le reprezintă.

CIFF 2018
Perioada: 31 ianuarie – 2 februarie 2018

Locatie: Bella Center, Copenhaga
Contact:
http://ciff.dk/contact-ciff.html

Agromek
Perioada: 27 – 30 noiembrie 2018

Locatie: Messe Center Herning
Contact:
https://www.agromek.com/contact-us/team-agromek
Cel mai important târg internațional de utilaje și tehnologii pentru agricultură din Scandinavia este organizat din doi în doi ani la Centrul Expozițional Herning (MCH). Reprezintă locul de întâlnire al producătorilor de utilaje agricole, furnizorilor, clienților și al partenerilor de afaceri. Agromek este un târg profesional, iar la ediția din 2016 au expus 536 companii, târgul fiind vizitat de peste 41.000 persoane, dintre care 83% cu activitate în domeniul achizițiilor.

BPCE Copenhaga

Taguri: targuri, danemarca, copenhaga, targ.


Bookmark and Share

09/02/2009 Danemarca

Danemarca are o suprafata de 43.094 kmp, fiind formata din peninsula Jutlanda si din alte 406 insule, din care doar 78 sunt locuite. Din acestea, cele mai mari si mai dens populate sunt insula Zealand, pe care este situata si capitala, Copenhaga, precum si insula Funen. Tara este saraca in resurse minerale. Cu toate acestea, creta se afla in cantitati considerabile fiind folosita la productia de ciment si, de asemenea, petrolul si gazele naturale se extrag din Marea Nordului peste necesarul de consum intern. Cea mai mare parte din suprafata tarii, circa 64%, este cultivata, 12% este acoperita de paduri de foioase sau conifere, in timp ce pasunile, mlastinile, nisipurile si lacurile acopera circa 10%. Zonele construite sau de trafic formeaza restul de circa 13%. In anul 2008, un numar de 613.132 entitati de afaceri erau inregistrate ca firme supuse cerintelor legislatei TVA. Cele mai multe din acestea sunt din sectorul serviciilor (72%), sub 10% sunt companii prelucratoare, iar 20% sunt de comercializare.

Mai multe detalii »