Evenimente viitoare   Israel, expozitia "International Real Estate Investment Expo" (Tel Aviv, 1-2 noiembrie 2011)

Informaţii despre eveniment

  •   -  
  • Locaţia   -   Israel
  • Nesubvenţionat
  • Durata evenimentului25/05/2011 - 31/10/2011


In perioada 1-2 noiembrie 2011 va avea loc la Tel Aviv prima editie a “International Real Estate Investment  Expo”, organizata de firma TLV Expo Israel, membra a Federatiei Camerelor de Comert din Israel.

Initiativa organizarii acestei manifestari a fost luata in contextul in care investitorii israelieni sunt printre cei ma activi in domeniul imobiliar pe plan mondial, detinand locul doi in investiile imobiliare din SUA (dupa investitorii canadieni).

La expozitie vor fi prezenti dezvoltatori importanti, agentii imobiliare, brokeri,  banci si fonduri de investitii, experti in domeniul imobiliar, investitori.

Cu aceasta ocazie organizatorii anunta ca intentioneaza sa fie prezentate proiecte imobiliare ( ansambluri rezidentiale, statiuni turistice, spatii comerciale, oportunitati de inchiriere sau investitii in hoteluri si pensiuni, etc) din peste 20 de tari, intre care si din Romania, actionand pentru identificarea de firme din tarile respective interesate sa participe la expozitie.

Detalii suplimentare se pot obtine de pe site-ul firmei TLV Expo Israel  (www.tlvexpocom).

Persoana de contact este Amir Rochman (tel.00-972-3-6706706, fax.00-972-3-6600948, tel. Mobil 00-972-52-2224587, e-mail: info@tlvexpo.com  sau  amir@tlvexpo.com).

BPCE Tel Aviv poate acorda asistenta necesara, fiind in contact cu organizatorii.

Invitatia din partea organizatorilor si formularul de inscriere sunt la Israel, International Real Estate Investment Expo, invitatie si Anexa 1.

                

                                                                                                 BPCE Tel Aviv


BPCE Tel Aviv

Taguri: Israel, evenimente viitoare.


Bookmark and Share

03/02/2009 Israel

Statul Israel este situat in Orientul Mijlociu, avand ca vecini: M.Mediterana (vest), Libanul, Siria, Iordania, M.Moarta,Egipt si Autoritatea Nationala Palestiniana (Cisiordania si Fasia Gaza). Acorduri. Israelul este‚ ţara cu cele mai multe acorduri de comerţ liber (ACL), semnate cu partenerii externi. Acordul de Asociere UE-Israel (2000), care prevede şi liberalizarea comertului. Alte ACL, au semnate cu: AELS (1992), NAFTA, Turcia (1995), Mercosur(2010), Mexic. Tratatul de comerţ şi cooperare economică Israel-Iordania cuprinde şi măsuri de reducere a taxelor vamale. Acorduri de cooperare în domeniul R&D: Israelul are semnate 37 acorduri de acest gen, (cu România documentul este in negociere). Acorduri pentru evitare dublei impuneri: semnate cu 52 ţări, între care şi România. Acorduri pentru promovarea şi garantarea investiţiilor: semnate cu 37 ţări, printre care şi România. Statul Israel este membru OMC , Banca Mondiala, FMI, iar din anul 2010 a aderat la OECD.

Mai multe detalii »