Evenimente viitoare   Israel, conferinta internationala "Go4Europe", Tel Aviv-31.10.2011

Informaţii despre eveniment

  • Sector   -   Acţiuni de cooperare si oportunităţi de investiţii
  • Locaţia   -   Israel
  • Nesubvenţionat
  • Durata evenimentului21/07/2011 - 31/10/2011


Pe data de de 31 octombrie a.c. se va desfasura la Hotelul Hilton din Tel Aviv conferinta internationala “Go4Europe”, aflata la cea de-a  9-a editie.

Manifestarea , organizata de catre Cukierman Investment House ltd si Catalyst Fund,  are drept tematica aspectele legate de dezvoltarea fondurilor de investitii si stabilirea unor parteneriate strategice in Europa (web site: www.go4eu.com).

Conform celor comunicate de organizatori, acestia preconizeaza cca. 1000 de participanti, dintre care aproximativ 400 din Europa. Printre participantii straini se vor numara factori de decizie economica, precum si parlamentari. Totodata sunt sunt astepati reprezentanti ai conducerilor unor companii importante, precum si ai unor organizatii financiar-bancare.

Organizatorii precizeaza ca, in masura in care o autoritate guvernamentala sau o organizatie dintr-o tara intentioneaza sa co-sponsorizeze evenimentul, se poate organiza o sesiune speciala privind relatiile comerciale ale dintre tara respectiva si Israel.

Cu ocazia acestei conferinte se pot organiza si programe de intalniri pentru eventualele misiuni economice care vor participa la eveniment.

Prezentarea conferintei precum si proiectul de program al acesteia se afla la Israel, prezentarea conferintei internationale "Go4Europe"-Tel Aviv, 31.10.2011 si [32647].

             

                Organizatiile/companiile interesate se pot adresa la BPCE Tel Aviv (tel.00-972-3-5298115, mobil 00-900-972-547-293267, e-mail: economic1@bezeqint.net) pentru informatii suplimentare si sprijin.


                                                                                                           BPCE Tel Aviv

 

BPCE Tel Aviv

Taguri: Israel, evenimente viitoare.


Bookmark and Share

03/02/2009 Israel

Statul Israel este situat in Orientul Mijlociu, avand ca vecini: M.Mediterana (vest), Libanul, Siria, Iordania, M.Moarta,Egipt si Autoritatea Nationala Palestiniana (Cisiordania si Fasia Gaza). Acorduri. Israelul este‚ ţara cu cele mai multe acorduri de comerţ liber (ACL), semnate cu partenerii externi. Acordul de Asociere UE-Israel (2000), care prevede şi liberalizarea comertului. Alte ACL, au semnate cu: AELS (1992), NAFTA, Turcia (1995), Mercosur(2010), Mexic. Tratatul de comerţ şi cooperare economică Israel-Iordania cuprinde şi măsuri de reducere a taxelor vamale. Acorduri de cooperare în domeniul R&D: Israelul are semnate 37 acorduri de acest gen, (cu România documentul este in negociere). Acorduri pentru evitare dublei impuneri: semnate cu 52 ţări, între care şi România. Acorduri pentru promovarea şi garantarea investiţiilor: semnate cu 37 ţări, printre care şi România. Statul Israel este membru OMC , Banca Mondiala, FMI, iar din anul 2010 a aderat la OECD.

Mai multe detalii »