Evenimente viitoare   India, Beauty India 2016

Informaţii despre eveniment

  • Sector   -   Produse farmaceutice si cosmetice
  • Locaţia   -   India
  • Nesubvenţionat
  • Durata evenimentului24/10/2016 - 26/10/2016

targul international "Beauty India 2016", se va desfasura la Mumbai, in perioada 24-26 octombrie 2016


TARGUL INTERNATIONAL "BEAUTY INDIA 2016"

 In perioada 24 – 26 octombrie 2016, va avea loc la Centrul Expozitional “Bombay Convention & Exhibition Centre” orasul Mumbai/India, prima editie a Targului International “Beauty India 2016” – una din cele mai reprezentative manifestari expozitionale in domeniul industriei cosmetice, parfurmuri, produse naturiste si SPA, din India.

Evenimentul isi propune sa aduca sub acelasi acoperis companii mari internationale si locale din industria de profil, in vederea  identificarii de oportunitati de afaceri si parteneriate pe piata indiana. Cu aceasta ocazie, se vor promova produse inovative, actuale si in tendinte, fiind o platforma pentru lansarea de produse,  antamarea de contracte si identificarea de oportunitati.

India se numara printre primele cinci tari in crestere, in ceea ce priveste piata de produse cosmetice si de sanatate. Industria de resort inregistreaza in anul 2015 ceea mai ridicata valoare din perioada recenta, fiind estimata la 950 mil USD, cu o crestere de 18,6% pe an. Piata indiana este estimata a tripla cifra de afaceri, atingand 2,68 mild USD pana in anul 2020, avand cresteri duble fata de piata americana sau a UE. Cresterea constanta a cerereii pentru produsele din acest domeniu, precum si dezvoltarea clasei de mijloc a populatiei indiene, care utilizeaza din ce in ce mai mult astfel de produse, conduc la rate foarte ridicate de crestere si dezvoltare a acestei piete in India.

Evenimentul “Beauty India 2016” a ales drept reprezentant si ambasador pentru promovare, pe actrita indiana Malaika Arora Khan, o vedeta a Bollywood care este si super-model si VJ la un canal de televiziune indian. Cu ocazia acestui eveniment vor avea loc demonstratii live, prezentari de tehnologii noi, seminarii si intalniri B2B. 

Produsele pe care se va concentra aceasta importanta manifestare sunt: skin care & hair care, produse de make-up, coloranti, produse de intretinere, produse pentru unghii, accesorii, echipamente profesionale, produse si echipamente pentru SPA, parfurmuri si esente, utilaje pentru ambalat, materii prime, etc.  

Manifestarea este organizata de catre compania de evenimente emirateza Sumansa Exhibitions Pvt Ltd si isi propune sa atraga toti jucatorii internationali importanti din acest domeniu. La expozitie sunt asteptati peste 400 de expozanti din care peste 200 firme internationale din peste 15 de tari.

Pentru mai multe detalii si informatii legate de participarea sau prezenta la aceasta manifestare expozitionala, firmele romane interesate sunt rugate sa contacteze organizatorul evenimentului si anume: Sumansa Exhibitions Pvt Ltd la coordonatele urmatoare: Tel: +91-120-433.4813, sau +91.120.254.0120 Fax: +91-120-254.0123, Email: himanshu.gupta@sumansagroup.com, web: www.beautyindiashow.com, persoana de contact Himanshu Gupta, mob:+91.9810097166.

De asemenea, pentru alte detalii suplimentare, cei interesati se pot adresa la BPCE New Delhi, nr tel: +91.11.261.45.403 sau email: ecofromania@airtelmail.in, persoana de contact Ionut Viziru.

BPCE New Delhi

Taguri: India, targ international.


Bookmark and Share

02/02/2009 India

India este localizata in continentul asiatic in partea de Sud – Est. India se invecineaza cu Bangladesh, Bhutan, Birmania, China, Nepal si Pakistan si este marginita de Marea Arabica si Golful Bengal. Terenul este divers, cu platou ridicat in sud (Deccan Plateau), plat de-a lungul Gangelui, desert in vest si muntii Hymalaya in nord. - Divizii administrative: exista 28 state si 7 uniuni teritoriale: Andaman and Nicobar Islands*, Andhra Pradesh, Arunachal Pradesh, Assam, Bihar, Chandigarh*, Chhattisgarh, Dadra and Nagar Haveli*, Daman and Diu*, Delhi*, Goa, Gujarat, Haryana, Himachal Pradesh, Jammu and Kashmir, Jharkhand, Karnataka, Kerala, Lakshadweep*, Madhya Pradesh, Maharashtra, Manipur, Meghalaya, Mizoram, Nagaland, Odisha, Puducherry*, Punjab, Rajasthan, Sikkim, Tamil Nadu, Tripura, Uttar Pradesh, Uttarakhand, West Bengal - Resurse naturale: carbune (a patra rezerva mondiala), minereu de fier, magneziu, mica, bauzita, elemente rare, minereu de titanium, chromite, gaze naturale, diamante, petrol, teren arabil. - Apartenenta la principale Organizatii Internationale: ASEAN, BRICS, FAO, G-15, G-20, G-24, G-77, CERN (observator), IMF, IMSO, Interpol, OECD, SAARC, UN, UNCTAD, UNESCO, UNWTO, UPU, WTO etc.

Mai multe detalii »