Evenimente viitoare   Forumul International de Afaceri: “Middle East – Europe B2B closer together”

Informaţii despre eveniment

  • Sector   -   Acţiuni de cooperare si oportunităţi de investiţii
  • Locaţia   -   Iordania
  • Nesubvenţionat
  • Durata evenimentului01/10/2011 - 05/10/2011

Forumul International de Afaceri: “Middle East – Europe B2B closer together”, in organizarea comuna a JEBA (Jordan Europe Business Association) si Venturis International Business Sp.zo.o./Polonia.


In perioada 1-5 octombrie 2011, se va desfasura in Amman si Aquaba/Iordania, Forumul International de Afaceri: “Middle East – Europe B2B closer together”, in organizarea comuna a JEBA (Jordan Europe Business Association) si Venturis International Business Sp.zo.o./Polonia.

 

Evenimentul se doreste a fi o platforma de intalniri de afaceri a economiei globale a secolului 21, destinata a facilita contactele directe de afaceri, negocierile comerciale, dezvoltarea si construirea de relatii intre firmele din Iordania, Orientul Mijlociu si Europa. Este incurajata atat participarea firmelor din sectoare economice care promoveaza tehnologii moderne si inovative, din industrie, comert, servicii, agricultura cat si a reprezentantilor mediului academic, ONG-urilor, presei si oficialitatilor guvernamentale.   

 

Organizatorii invita firmele romanesti interesate sa participle la acest eveniment economic sa contacteze Venturis International Business Sp.zo.o / Polonia, domnul Tomasz Szuba, vice-chairman of the Board, la telefonul mobil: +48 604 179122 sau pe adresa de e-mail: tszuba@venturisgroup.com

 

Detalii pot fi gasite si prin accesarea site-ului: www.venturisgroup.com  sau in anexele de mai jos:

 

Agenda Forum Jordan

Benefits Forum Jordan

Concept note Forum Jordan

Letter Forum

DCE

Taguri: Iordania, evenimente internaţionale, forum de afaceri.


Bookmark and Share

03/02/2009 Iordania

Relatiile UE - Iordania se desfasoara in baza unui Acord de Asociere intrat in vigoare la 1 mai 2002, care urmăreşte stabilirea unei zone de comerţ liber până în anul 2010 şi crearea unui cadru de cooperare în domeniile economic, comercial şi politic.

Mai multe detalii »