Evenimente viitoare   Expozitie internationala in domeniul aviatiei civile, India, martie 2014

Informaţii despre eveniment

  •   -  
  • Locaţia   -   India
  • Nesubvenţionat
  • Durata evenimentului10/05/2013 - 12/03/2014

Expozitie internationala in domeniul aviatiei civile "India Aviation 2014" care se va desfasura in India, in perioada 12-16 martie 2014


 In perioada 12 - 16 martie 2014, va avea loc pe aeroportul Begumpet / Hyderabad, India, cea de-a 4-a editie a Expozitiei Internationale “India Aviation 2014”” – cea mai importanta si reprezentativa manifestare expozitionala in domeniul Industriei de aviatie civila, din India.

Evenimentul se va concentra asupra promovarii echipamentelor si utilajelor din industria aviatica civila precum: aeronave, motoare pentru aeronave, utilaje care deservesc aeronavele, materiale si design pentru interiorul avioanelor, tehnologii de entertainement, echipamente de comunicatii, servicii in industria aeriana, cargo, dezvoltare profesionala si trainning, infrastructura aeroportoara, utilaje folosite in interiorul aeroporturilor etc. fiind o platforma pentru firmele producatoare, importatoare si exportatoare, care sunt interesate de piata indiana si internationala..

Cu ocazia Targului vor avea loc Conferinte si Seminarii pe diferite teme ce tin de inovatiile si tehnologiile de ultima generatie din domeniul industriei aviatiei civile,  la care vor fi invitati sa sustina alocutiuni si prezentari autoritati si oficiali indieni, reprezentanti ai unor mari companii aeriene internationale, cadre universitare etc. Conferintele vor puncta principalele aspecte legate de modernizarea industriei si a liniilor aeriene internationale in general. De asemenea, va avea loc  un show de aviatie acrobatica cu aceasta ocazie.

Manifestarea este organizata de catre Ministerul indian al Aviatiei Civile in parteneriat cu Federatia indiana a Camerelor de Comert si Industrie si se desfasoara o data la doi ani.

La expozitie sunt asteptati peste 300 de expozanti din care 200 firme straine, 150 delegatii internationale si peste 15.000 vizitatori..

La editia anterioara din anul 2012 au participat peste 250 de expozanti din care majoritatea au fost companii straine din tari precum: Belgia, Canada, Franta, Germania, Italia, Regatul Bahrein, Lituania, Olanda, Qatar, Rusia, Ukraina, UK,  USA etc.

 

Pentru mai multe detalii si informatii firmele interesate sunt rugate sa contacteze organizatorul evenimentului si anume: Federatia Indiana a Camerelor de Comert si Industrie – FICCI, la coordonatele urmatoare: tel: +91.11.237.38.760, fax: +91.11.233..20.714, persoane de contact dl.Vinay Mathur, secretar general adjunct, sau dl Ishan Pendita, director, email: vinay.mathur@ficci.com or ishan.pendita@ficci.com  website:www.ficci.com

De asemenea, pentru alte informatii suplimentare, cei interesati se pot adresa la BPCE New Delhi, nr tel: +91.11.261.45.403 sau email: ecorom.delhi@gmail.com, persoana de contact Ionut Viziru.

BPCE New Delhi

Taguri: India, evenimente viitoare, evenimente promotionale internationale.


Bookmark and Share

02/02/2009 India

India este localizata in continentul asiatic in partea de Sud – Est. India se invecineaza cu Bangladesh, Bhutan, Birmania, China, Nepal si Pakistan si este marginita de Marea Arabica si Golful Bengal. Terenul este divers, cu platou ridicat in sud (Deccan Plateau), plat de-a lungul Gangelui, desert in vest si muntii Hymalaya in nord. - Divizii administrative: exista 28 state si 7 uniuni teritoriale: Andaman and Nicobar Islands*, Andhra Pradesh, Arunachal Pradesh, Assam, Bihar, Chandigarh*, Chhattisgarh, Dadra and Nagar Haveli*, Daman and Diu*, Delhi*, Goa, Gujarat, Haryana, Himachal Pradesh, Jammu and Kashmir, Jharkhand, Karnataka, Kerala, Lakshadweep*, Madhya Pradesh, Maharashtra, Manipur, Meghalaya, Mizoram, Nagaland, Odisha, Puducherry*, Punjab, Rajasthan, Sikkim, Tamil Nadu, Tripura, Uttar Pradesh, Uttarakhand, West Bengal - Resurse naturale: carbune (a patra rezerva mondiala), minereu de fier, magneziu, mica, bauzita, elemente rare, minereu de titanium, chromite, gaze naturale, diamante, petrol, teren arabil. - Apartenenta la principale Organizatii Internationale: ASEAN, BRICS, FAO, G-15, G-20, G-24, G-77, CERN (observator), IMF, IMSO, Interpol, OECD, SAARC, UN, UNCTAD, UNESCO, UNWTO, UPU, WTO etc.

Mai multe detalii »