Evenimente viitoare   Expozitia internationala pentru echipamente si servicii de aparare, paza si protectie - Kuweit

Informaţii despre eveniment

  • Sector   -   Apărare naţională, anti-terorism, pază şi securitate
  • Locaţia   -   Kuweit
  • Nesubvenţionat
  • Durata evenimentului08/03/2010 - 10/03/2010

Domeniu: Aparare nationala, anti-terorism, paza si securitate


Expozitia internationala pentru echipamente si servicii de aparare, paza si protectie - Kuweit
8 –10 martie 2010

 

In perioada 08-10.03.2010 va avea loc cea de-a doua editie a Expozitiei internationale pentru echipamente si servicii de aparare, paza si protectie, (The Second International Defense, Anti-Terrorism, Police & Civil Defense Equipment Exhibition). Evenimentul va fi organizat de Best Expo Company.

 

Evenimentul promotional se organizeaza odata la doi ani si reprezinta unica oportunitate de promovare in cadrul unei expozitii internationale specializate a produselor si serviciilor speciale de paza si protectie.

 

Informatii suplimentare se pot obtine prin accesarea paginii organizatorului www.protexkuwait.com.

DCE

Taguri: Kuweit, targ, tehnica militara.


Bookmark and Share

03/02/2009 Kuweit

Statul Kuweit are o economie bazata pe aproape exclusiv pe exploatarea resurselor de petrol si sectorul financiar bancar. Piata este relativ accesibila datorita tarifului vamal de 5%, dar pretentioasa calitativ, cu un grad mare de absorbtie pentru tehnologii inovatoare. Kuweitul este al treilea partener comercial al Romaniei cu statele din Golf, cu o dinamica a exporturilor si o diversificare accentuata a structurii acestora (cereale, produse chimice, metale, lemn, materiale de constructii, mobilier, aparatura optica, confectii,etc). Kuweitul reprezinta o poarta naturala de acces pentru sudul Irakului (zona Basra) cu oportunitati deosebite in sectorul petrolier si al constructiilor civile.

Mai multe detalii »