Evenimente viitoare   Expozitia si Conferinta Internationala pentru Industria Mica si Mijlocie in sectorul Petrolier, Kuweit

Informaţii despre eveniment

  • Sector   -   Produse chimice, din mase plastice si cauciuc
  • Locaţia   -   Kuweit
  • Nesubvenţionat
  • Durata evenimentului13/12/2009 - 14/12/2009

Domeniul: petrol


In perioada 13 - 14.12.2009 va avea loc in Kuweit Expozitia si Conferinta Internationala pentru Industria Mica si Mijlocie in sectorul Petrolier (“First Kuwait Exhibition and Conference for Small and Medium Oil Industry”). Evenimentul va fi organizat de Warah Global Consultants sub patronajul ministrului petrolului – seic Ahmad Al Abdullah Al Hamad Al Jaber al Sabah, al Camerei de Comert si Industrie a Statului Kuweit si al Kuwait Petroleum Corporation.

Evenimentul promotional va fi organizat in cadrul facilitatilor Camerei de Comert si Industrie a Statului Kuweit. Acesta reprezinta o oportunitate pentru firmele romanesti active in sectorul petrolier, in special cele mici si mijlocii, pentru a intra in contact cu parteneri kuweitieni si a dezvolta in parteneriat cu acestia proiecte de cooperare comune.

Informatii suplimentare se pot obtine prin accesarea paginii organizatorului www.warahglobal.com. 

Invitatie de participare la Expozitia Internationala din Kuweit (13-14.12.2009) - en

DCE

Taguri: Kuweit, Romania, expozitie, conferinta.


Bookmark and Share

03/02/2009 Kuweit

Statul Kuweit are o economie bazata pe aproape exclusiv pe exploatarea resurselor de petrol si sectorul financiar bancar. Piata este relativ accesibila datorita tarifului vamal de 5%, dar pretentioasa calitativ, cu un grad mare de absorbtie pentru tehnologii inovatoare. Kuweitul este al treilea partener comercial al Romaniei cu statele din Golf, cu o dinamica a exporturilor si o diversificare accentuata a structurii acestora (cereale, produse chimice, metale, lemn, materiale de constructii, mobilier, aparatura optica, confectii,etc). Kuweitul reprezinta o poarta naturala de acces pentru sudul Irakului (zona Basra) cu oportunitati deosebite in sectorul petrolier si al constructiilor civile.

Mai multe detalii »