Evenimente viitoare   Expozitia si Conferinta Internationala privind Energia si Petrochimia - Kuweit

Informaţii despre eveniment

  • Sector   -   Produse chimice, din mase plastice si cauciuc
  • Locaţia   -   Kuweit
  • Nesubvenţionat
  • Durata evenimentului06/10/2009 - 08/10/2009

Domeniu: Petrol si petrochimie


Expozitia si Conferinta Internationala privind Energia si Petrochimia - Kuweit
06-08.10.2009

In perioada 06-08.10.2009 va avea loc cea de-a treia editie a Expozitiei si Conferintei Internationale privind Energia si Petrochimia (The 3rd Kuwait International Energy and Petrochemical Exhibition and Conference). Evenimentul va fi organizat de Kuwait International Fair in cooperare cu Brussels Expo.

Evenimentul promotional se organizeaza odata la doi ani si reprezinta unica oportunitate de promovare in cadrul unei expozitii internationale a materialelor, echipamentelor si serviciilor destinate explorarii, exploatarii, trasportului, depozitarii, exportului si procesarii titeiului si gazelor naturale. Producatorii romani au sansa de a cunoaste cerintele tehnice ale pietei, procedurile de export si sa intre in contact cu principalii clienti, potentiali agenti de reprezentare pe piata si cu personalul tehnic specializat.

Informatii suplimentare se pot obtine prin accesarea paginii organizatorului www.kif.net.

DCE

Taguri: Kuweit, targ, petrol, produse chimice.


Bookmark and Share

03/02/2009 Kuweit

Statul Kuweit are o economie bazata pe aproape exclusiv pe exploatarea resurselor de petrol si sectorul financiar bancar. Piata este relativ accesibila datorita tarifului vamal de 5%, dar pretentioasa calitativ, cu un grad mare de absorbtie pentru tehnologii inovatoare. Kuweitul este al treilea partener comercial al Romaniei cu statele din Golf, cu o dinamica a exporturilor si o diversificare accentuata a structurii acestora (cereale, produse chimice, metale, lemn, materiale de constructii, mobilier, aparatura optica, confectii,etc). Kuweitul reprezinta o poarta naturala de acces pentru sudul Irakului (zona Basra) cu oportunitati deosebite in sectorul petrolier si al constructiilor civile.

Mai multe detalii »