Evenimente viitoare   Expozitia si Conferinta Internationala privind Contractorii in sectorul Petrolier - Kuweit

Informaţii despre eveniment

  • Sector   -   Produse chimice, din mase plastice si cauciuc
  • Locaţia   -   Kuweit
  • Nesubvenţionat
  • Durata evenimentului08/11/2009 - 09/11/2009

Domeniu: Petrol (extractie, depozitare, distributie)


In perioada 08-09.11.2009 va avea loc in Kuweit Expozitia si Conferinta Internationala privind Contractorii in sectorul Petrolier (Kuwait Oil Contractors Exhibition and Conference). Evenimentul va fi organizat de Spatial Conferences and Exhibitions sub patronajul presedintelui si directorului executiv al Kuwait Oil Company - dl Sami Al Rushaid.

 

Evenimentul promotional va fi organizat in cadrul facilitatilor hotelului Hilton situat in proximitatea sudica a capitalei. Acesta reprezinta o oportunitate unica pentru firmele romanesti active in sectorul extractiei, depozitarii si transportului de hidrocarburi din urmatoarele perspective:pentru firmele aflate in procedura de  precalificare, se poate evalua direct stadiul si necesitatea unor eventuale clarificari; pentru firmele care doresc sa intre pe piata specifica kuweitiana acesta este un prilej deosebit pentru obtinerea detaliilor necesare initierii procedurii de precalificare si de intrare in contact cu potential agenti de reprezentare pe piata; pentru firmele romanesti subfurnizoare de echipamente si produse destinate contractorilor generali, evenimentul ofera sansa contactarii principalilor contractori pe piata in vederea stabilirii unor parteneriate de cooperare. Nu in ultimul rand participarea la eveniment ofera sansa reprezentantilor firmelor romanesti sa intre in contact cu managementul Kuwait Oil Company - autoritatea publica unica care atribuie in cadrul licitatiilor internationale lucrari de constructii montaj si operatiuni de import produse si echipamente necesare functionarii sectorului petrolier strategic kuweitian.

 

Informatii suplimentare se pot obtine prin accesarea paginii evenimentului www.kuwait-oil.com  sau a organizatorului http://www.spatialware.net/index.html.

DCE

Taguri: Kuweit, stire, petrol, expozitie, conferinta.


Bookmark and Share

03/02/2009 Kuweit

Statul Kuweit are o economie bazata pe aproape exclusiv pe exploatarea resurselor de petrol si sectorul financiar bancar. Piata este relativ accesibila datorita tarifului vamal de 5%, dar pretentioasa calitativ, cu un grad mare de absorbtie pentru tehnologii inovatoare. Kuweitul este al treilea partener comercial al Romaniei cu statele din Golf, cu o dinamica a exporturilor si o diversificare accentuata a structurii acestora (cereale, produse chimice, metale, lemn, materiale de constructii, mobilier, aparatura optica, confectii,etc). Kuweitul reprezinta o poarta naturala de acces pentru sudul Irakului (zona Basra) cu oportunitati deosebite in sectorul petrolier si al constructiilor civile.

Mai multe detalii »