Evenimente viitoare   Ediţia a 16-a a manifestării expoziţionale internaţionale “VIETNAM MEDI-PHARM EXPO 2009”

Informaţii despre eveniment

  • Sector   -   Medicale
  • Locaţia   -   Vietnam
  • Nesubvenţionat
  • Durata evenimentului02/12/2009 - 05/12/2009

Manfestarea este organizată de Vietnam National Trade Fair & Advertising Company (Vinexad), Vietnam Pharmaceutical Companies Association (VNPCA) şi Vietnam Medical Equipment Association (VIMEDAS), în colaborare cu Ministerul Sănătăţii şi cu Ministerul Industriei şi Comerţului din Vietnam.


În perioada 2-5 decembrie 2009, va avea loc la Hanoi (Vietnam) ediţia a 16-a a manifestării expoziţionale internaţionale “VIETNAM MEDI-PHARM EXPO 2009”

 

Locul desfăşurării:      VIETNAM EXHIBITION & FAIR CENTER

148 Giang Vo Road, Ba Dinh District

Hanoi, Vietnam

 

Manfestarea este organizată de Vietnam National Trade Fair & Advertising Company (Vinexad), Vietnam Pharmaceutical Companies Association (VNPCA) şi Vietnam Medical Equipment Association (VIMEDAS), în colaborare cu Ministerul Sănătăţii şi cu Ministerul Industriei şi Comerţului din Vietnam.

La ediţia din anul 2008 au participat 111 expozanţi, dintre care 69 companii vietnameze şi 42 companii străine (din ţări precum China, India, Japonia, Coreea, Singapore, Italia, etc).  

În acest an sunt aşteptate să participe un număr de circa 180 de companii din 18 ţări. Începând cu această ediţie, manifestarea expoziţională va fi sponsorizată de Guvernul Vietnamez, care urmăreşte dezvoltarea industriei medicale şi atragerea de investiţii în acest sector.

În cadrul expoziţiei vor putea fi prezentate următoarele tipuri de produse şi servicii:

1.   Produse farmaceutice (medicamente, uleiuri şi plante medicinale, cosmetice medicale, etc);

2.   Echipamente medicale (echipamente pentru diagnostic şi tratament, echipamente pentru tratament de urgenţă şi pentru ambulanţe, instrumente optice, oftalmologice şi de uz stomatologic, etc);

3.   Aparatură şi materiale de laborator (echipamente pentru analize, substanţe specifice, echipamente pentru sterilizare, etc);

4.   Alte produse cu utilizare medicală (maşini pentru producerea de ambalaje medicale, articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte specifice activităţii din spitale, laboratoare medicale şi farmacii, etc);

5.   Produse şi servicii pentru întreţinere şi tratament medical;

6.   Cărţi şi reviste de specialitate.

Pentru mai multe informaţii referitoare la această manifestare expoziţională vă recomandăm să consultaţi pagina de internet www.medipharmexpo.com.

Conform informaţiilor primite de la organizatori, preţul unui stand de 9mp (3mx3m) este de 2.250 USD iar înregistrarea participanţilor se poate face până la data de 30 octombrie 2009.

Pentru detalii privind înscrierea şi participarea la această expoziţie vă rugăm să contactaţi organizatorul:

Vietnam National Trade Fair & Advertising Company (Vinexad)

Adresa: Str. Dinh Le nr. 9, Hanoi

Tel:       +84-4-38255546 / 39340474

Fax:      +84-4-39363085 / 38255556

Persoana de contact: Ms. Tran Minh Thu – project executive

E-mail: thutran@vinexad.com.vn; thuvinexad@gmail.com

Mobil: +84-912074270

 

Formular de inscriere
Brosura MEDI-PHARM Expo 2009

DCE

Taguri: Vietnam, Romania, expozitie, targ, cerere de oferta.


Bookmark and Share

03/02/2009 Vietnam

După adoptarea unui plan de reforme majore în 1986, Vietnam a cunoscut o perioadă de creştere puternică. Din 2004 până în 2007, creşterea anuală a GDP a depăşit 8%, si dupa recesiunea mondiala a revenit la valori de peste 6% in 2010. Creşterea economiei vietnameze este susţinută de comerţul internaţional şi investiţiile străine, cu exporturi menite să asigure mai mult de două treimi din PIB. Dupa succesul reformelor din toate sectoarele cheie ale economiei, guvernul anticipează o privatizare parţială a societăţilor, cu o aplicare treptată. Reforme fiscale au fost de asemenea întreprinse în scopul de a compensa scăderea veniturilor vamale, ca o consecinţă a intrării în OMC şi pentru a face ţara mai atractivă pentru investitori.

Mai multe detalii »