Evenimente viitoare   EMO Hanovra 2013 - cel mai mare targ de masini si utilaje pentru prelucrarea metalelor

Informaţii despre eveniment

  • Sector   -   Construcţii de maşini
  • Locaţia   -   Germania
  • Nesubvenţionat
  • Durata evenimentului15/09/2013 - 30/09/2013

In perioada 16 - 21 septembrie 2013 va avea loc la Hanovra - Germania cel mai mare targ de masini si utilaje pentru prelucrarea metalelor EMO Hannover 2013


În perioada 16 – 21 septembrie 2013, producătorii internaționali de tehnologii de fabricație vor expune la târgul internațional EMO Hanovra - Germania, cele mai noi soluții la provocările industriei internaționale ale secolului 21, sub motto-ul ”Inteligența în Producție”.

EMO Hanovra 2013 este organizată  de VDW (Asociația Germană a Constructorilor de Mașini-Unelte), din Frankfurt/Main, prin dispoziția Asociației Europene a Constructorilor de Mașini-Unelte (CECIMO), cu sediul la Bruxelles, în cooperare cu Deutsche Messe AG, Hanovra. Manifestarea expozițională respectivă se constituie ca o unitate de referință în domeniul prelucrării metalelor și ea prezintă întreaga gamă de tehnologii de prelucrare, cele mai noi mașini-unelte și soluții tehnice eficiente, servicii ce însoțesc produsele, proceduri ce asigură durabilitatea în cadrul producției și multe altele. Centrul de greutate al EMO constă în mașini-unelte de prelucrare prin așchiere și de modificare, sisteme de producție, unelte de precizie, flux automatizat al materialelor, tehnologii computerizate, electronică industrială și accesorii.

Vizitatorii de specialitate ai EMO provin din toate branșele industriale importante, cum ar fi: construcțiile de mașini și de instalații, industria automobilelor și furnizorii săi, tehnologiile aeronautice și aerospațiale, mecanica fină și optica, construcția de nave, tehnica medicală, constructia de unelte și de forme industriale, construcțiile din oțel și construcțiile ușoare.

La ediția precedentă, din 2011, au expus la EMO peste 2.000 de firme, 60% dintre acestea fiind din afara Germaniei, din alte 40 de țări. 68 de expozanți au provenit din țările Europei de Est. Târgul a atras circa 140.000 de vizitatori de specialitate, din peste 100 țări, participarea din afara Germaniei fiind de circa 36%. Pentru ediția din 2013, organizatorii au pus la dispoziție circa 173.000 mp., pentru care s-au înscris deja peste 1.900 de firme, previziunile organizatorilor fiind că numărul total de participanți va depăși cu 5% pe cel din 2011.

Considerat ca cel mai important forum de inovații și investiții, EMO este vizitat într-un procent din ce în ce mai mare de persoane cu putere de decizie, care vin la acest târg cu intenții concrete de investiții.

Pe perioada târgului, vizitatorii vor avea ocazia de a participa, de asemenea, la o serie de evenimente economice, precum: congresul EMO – ”Să producem mai inteligent”, conferința EMO – ”Noi tehnologii de producție în aero- și astronautică”, prezentări speciale – ”Inovațiile ieri-azi-mâine.Soluții procesuale economice pentru elemente de construcție de înaltă calitate”, ”India in focus”, una din piețele în expansiune în ceea ce privește industria de mașini-unelte; întâlniri între companii organizate de Enterprise Europe Network, ”Job mit Power” – atragerea tinerilor specialiști în domeniul construcției de mașini.

Firmele românești interesate pot obține mai multe detalii privind EMO Hanovra 2013 prin accesarea site-urilor: www.emo-hannover.de, https://twitter.com/EMO_HANNOVER, http://www.facebook.com/EMOHannover, http://www.linkedin.com – Gruppe EMO Hannover, sau contactând reprezentanța de la București a Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germane, telefon: +40 21 207 9164, e-mail: info@hf-romania.com, persoana de contact: d-na Luminița Constantin.

 

DCE

Taguri: Germania, evenimente viitoare, evenimente promotionale internationale.


Bookmark and Share

24/06/2011 Germania

De la realizarea Unităţii Germane, la 3 octombrie 1990 (Ziua Nationala), Germania se compune din 16 landuri federale. Capitala este oraşul-land Berlin. Germania este membra a Uniunii Europene si a celor mai importante instituţii şi organizaţii internaţionale: ONU, OMC, NATO, BIRD, FMI, BERD, OCDE, OSCE şi altele.

Mai multe detalii »

04/05/2009 Constructii de masini

Cu excepţia ţevilor şi a fitingurilor, în perioada 2002-2006, s-au înregistrat majorări modeste pe segmentul ţevilor şi echipamentelor de procesare, iar piaţa totală a crescut anual cu 3%.

Mai multe detalii »