Evenimente viitoare   Conferinta RDC 2011, Östersund, Suedia

Informaţii despre eveniment

  • Sector   -   Acţiuni de cooperare si oportunităţi de investiţii
  • Locaţia   -   Suedia
  • Nesubvenţionat
  • Durata evenimentului14/06/2011 - 15/06/2011


 

În perioada 14-15 iunie 2011, se va desfăşura la Östersund Conferinţa pentru Dezvoltare Regională (RDC 2011), în organizarea comună a municipalităţilor Västernorrland şi Jämtland (care formează împreună regiunea Mid Sweden).

Punctul central al conferinţei va fi dezvoltarea sustenabilă, promovarea tehnologiilor ’curate’ şi producerii energiei din resurse regenerabile, în contextul strategiei Europa 2020. Conferinţa va reuni, în calitate de key-note speakers, oficiali şi experţi, reprezentând instituţii internaţionale (Comisia Europeană-DG Regio, Parlamentul European, OECD, Agenţia Internaţională pentru Energie), companii de referinţă (Domsjö Bio-refinery, Volvo trucks, National Bio-Energy China) şi mediul academic (Universitatea Aalto din Finlanda, Universitatea Lancaster din Marea Britanie şi Universitatea Northern British Columbia din Canada), precum şi companii active în aceste domenii, care-şi vor prezenta expertiza şi vor împărtăşi ’bunele practici’.

În marja conferinţei va fi disponibil un spaţiu expoziţional, în care companiile interesate îşi pot prezenta şi promova produsele. Participarea la conferinţă şi ca expozant nu implică cheltuieli materiale. Singurele cheltuieli pe care trebuie să şi le acopere participanţii sunt cele logistice.

Pentru mai multe informaţii legate de acest eveniment accesaţi site-ul http://www.rdc2011.se/.

Aici puteți accesa Invitatia RDC 2011 şi Programul RDC 2011 .

 

BPCE Stockholm

Taguri: Manifestari internationale, Suedia.


Bookmark and Share

09/02/2009 Suedia

Suedia este situată în Europa de Nord, la vest de Marea Baltică și Golful Botnia, și formează partea estică a peninsulei Scandinave, la țărmurile Mării Baltice (Golful Botnic). Cuprinde și numeroase insule din Marea Baltică (Gotland, Öland ș.a.). Are frontieră comună cu Norvegia, la nord-vest (1619 km de lungime) - cea mai lungă graniță neîntreruptă în Europa, cu Finlanda (586 km) la nord-est; este mărginită de Marea Nordului împreună cu strâmtorile daneze la sud-vest și Marea Baltică la est. Are frontiere maritime cu Danemarca, Germania, Polonia, Rusia, Lituania, Letonia și Estonia, și este, de asemenea, legată de Danemarca (la sud-vest) prin podul Öresund. Suedia se află între latitudinile 55° și 70° N, și între longitudinile 11° și 25° E. Aproximativ 15% din suprafața Suediei se află la nord de Cercul Arctic. Apartenența la diverse organisme internaționale: din 1995 Suedia este membră a Uniunii Europene.

Mai multe detalii »