Evenimente viitoare   A treia editie a Forumului Economic al Qatarului

Informaţii despre eveniment

  • Sector   -   Produse chimice, din mase plastice si cauciuc
  • Locaţia   -   Qatar
  • Nesubvenţionat
  • Durata evenimentului01/06/2009 - 02/06/2009


In perioada 01-02.06.2009 va avea loc cea de-a treia editie a Forumului Economic al Qatarului (The 3rd Qatar Economic Forum). Evenimentul va fi organizat in comun de Ministerul Afacerilor si Comertului, Asociatia Oamenilor de Afaceri Qatarezi si grupul Al-Iktissad Wal Aamal, la hotelul Sheraton din Doha, sub patronajul Emirului, seicul Hamad bin Khalifa Al-Thani.

Editiile anterioare s-au bucurat de o larga participare internationala. Forumul din acest an va acoperi aspecte economice majore ce includ, intre altele, domeniul petrolului si gazelor naturale, industrial, investitional si financiar.

Organizatorii afirma ca evenimentul va constitui si o platforma ideala pentru intalnirea si relationarea directa a reprezentantilor mediului de afaceri strain cu cei arabi in general si qatarezi in special.

Informatii suplimentare prin accesarea domeniului www.qataribusinessmen.org.

DCE

Taguri: Qatar, forum.


Bookmark and Share

05/02/2009 Qatar

Qatarul se plaseaza pe locul 13 in lume la resursele confirmate de titei si pe pozitia a treia in ceea ce priveste gazele naturale. Este principalul producator si exportator mondial de gaze naturale lichefiate.Piata qatareza este una atractiva pentru forta de munca straina, pe segmentul pieselor de schimb si accesoriilor. Se importa de asemenea cherestea, produse din lemn si din metal, articole din cauciuc, produse chimice, produse ceramice, din sticla, produse si echipamente pentru industria constructoare de masini, aparatura medicală si optica, alimente.

Mai multe detalii »